Ile było kontroli zwolnień lekarskich? Prowadząc działalność gospodarczą podczas choroby miałem w ciągu tygodnia dwie kontrole z ZUS .Czy to były standardy rządów PO ? .Był to rok 2014.
Tak- zachciewa nam się protestów. Proszę spróbować utrzymać rodzinę 4 osobową za 1800 zł miesięcznie !
Wymiar sprawiedliwości bierze lewe L4. Gdzie jest zus? Zwolnić wszystkich dyscyplinarnie.
Na kasy do sklepów tam dostaniecie więcej bo już sami nie wiecie o co wam chodzi chyba ajschajmer
Jeszcze im się protestów zachciewa za szkodzenie społeczeństwu przez lata . Sąd omijać szerokim łukiem bo idąc w dobrej wierze można stać się ofiarą tej kasty a wiem co mówię na przykładzie mojej rodziny ta instytucja zrobi co zechce a winnych nie ma . Ta instytucja ze sprawiedliwością nic wspólnego nie ma . Jak mało kasy zawsze można wziąć kredyt i zmienić prace
To jest gorący temat dla Baryły. Ii okazja do do rewanżu. Tenże sąd w szeregu spraw karnych i cywilnych ostrzygł go z kaski. A święta idą...
Bardzo dobrze niech ludzie strajkują w 100%popieram,władza nie umie się wywiązać to lud bierze sprawy w swoje ręce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!