metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)10.08.2021 07:32

Niezależne Media od czego od kapitału od kasy i najlepiej jak nie mają narodowości

92

mark 611 ~mark 611 (Gość)10.08.2021 07:49

TVN niezależne media śmieszne , jak i ta cała heca z obroną wolnych mediów

156

673 ~673 (Gość)10.08.2021 08:21

To dlaczego krzyczycie zeby likwidowac inne stacje telewizyjne mam przeciez wybor ogladam co chce czy to tvn czy tvp wiec p malgorzata broni wszystkie stacje

92

Kazik ~Kazik (Gość)10.08.2021 08:38

Proszę wskazać mi które media są niezależna bo według mnie to żadne na czele z radiem Piotrków. W Polsce nie ma wolnych mediów wszystkie to tuba propagandowa rządu służą do manipulowania społeczeństwem a prawdy trzeba szukać w niezależnych mediach

81

!!! ~!!! (Gość)10.08.2021 10:19

PiS chciałoby w Polsce mediów takich jak na Węgrzech, Rosji czy Białorusi - mielibyśmy być karmieni ich bezczelną, prostacką propagandą, od rana do nocy słuchać pisowskiego przekazu dnia. Niedoczekanie ich!

711

Yyy ~Yyy (Gość)10.08.2021 10:24

Tvn juz pokazalo jaka to niezaleznosc ..

114

Sołtys ~Sołtys (Gość)10.08.2021 10:34

To wszystko wina tych z EP bo oni są najbardziej podatni na manipulacje z tv

33

maddox maddoxranga10.08.2021 10:38

99% komentujących jak zwykle nie rozumie problemu tylko drze jape bez ładu i składu. Oczywiście że chodzi o niezależność od rządu a nie o niezależność "w ogóle". Co taka niezależność niby miałaby oznaczać, zawsze jest ktoś kto finansuje media i ma w tym jakieś interesy. Chodzi o to aby każdy mógł sobie takie media posiadać tak aby dowolny punkt widzenia (w granicach prawa) mógł być reprezentowany. Jak zostaną media zależne jedynie od rządu, takie prawdziwie Polskie bo z polskim kapitałem to nie usłyszycie o żadnych aferach i nie dowiecie się o przekrętach władzy. Między bajki można włożyć że internet może te media zastąpić. Media mają ludzi, czas, pieniądze i są łatwo dostępne dla milionów ludzi przez co zdecydowanie mają większe możliwości prowadzenia dziennikarskich śledztw niż blogerzy amatorzy czy krzykacze z forów. A przede wszystkim chodzi o to, że nie zmienia się zasad gry w trakcie meczu. Niech sobie będą te rozwiązania które PIS chce wprowadzić ale nie powinny one dotyczyć już istniejących mediów bo to zwyczajnie jest ich uciszanie. Wolność mediów nie polega na tym że są niezależne ale na tym, że mogą należeć do kogokolwiek i nikt nie może ich uciszać.

34

Bunia ~Bunia (Gość)10.08.2021 10:41

Kto normalny w tych czasach ogląda jeszcze tv?

30

Suzuki ~Suzuki (Gość)10.08.2021 10:26

Media czwarta władza w rękach obcych mocodawców

154

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat