Czy ci ludzie protestowali również wtedy? http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/mezczyzna-podpalil-sie-pod-kancelaria-premiera-prokuratura-umorzyla-sledztwo-podpalil/xygtz89 Jeśli nie, dziś protestują, bo są ant PiS.
Ja ani wtedy, ani teraz, ale współczuję obu ofiarom.
Hmm a czemu nie spałowano osób biorących w manifestacji? przecież cały czas krzyczą że nie wolno. A wracając do tej sytuacji to ja nie czaję, jak można się podpalić bo rząd mi się nie podoba? Trzeba być naprawę ograniczonym, ale podobno pan należał do KOD`u więc ....
Takie tłumy ? No to śpię spokojnie. Rządom zjednoczonej prawicy nic nie zagraża. Społeczeństwo przejrzało na oczy po okresie prania mózgów i wciskania esbeckiej propagandy od 1989 roku.
Pragnę zauważyć, że protestujący nie zapalili znicze, ale wkłady do zniczy. Protestować jest komu, ale żeby wydać dwa zeta, to już wąż w kieszeni - sknery.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!