najwięcej do powiedzenia mają ci którzy sprzedawali a jak do czegoś dochodzi to ogon chowają pod siebie tacy są cwaniacy pisać tylko potrafią nic więcej twardziele z kółkiem w nosie
trzeba je zabrać do pracobiorców niech płacą nam jak najwięcej jesli tak się udzielją to widocznie mediateka dla nich jest
Gdyby mój mąż mnie lekceważył i gdyby moje dorosłe, wychowane przeze mnie dziecko też mnie nie szanowało, to z pewnością ja też bym uciekała z domu. Tylko wątpię, czy akurat w takie akcje... Poniekąd rozumiem, że taka kobieta chce czuć się jakoś dowartościowaną i pewnie nawet tak czuje, ale czy akurat poprzez taką formę aktywności?
wiele przezyłam w swoim zyciu ale nigdy nikt tak nie kłamał jak pis chodzi mi o p.Maciarewicza on mial byc zwykłym posłem a po drugie dlaczego on startuje z Piotrkowa nic nie łączy go z tym miastem mamy swoich piotrkowian ktorzy by GODNIE nas reprezentowali
Życzę tym Panią i wszystkim co ich popierają aby doczekały rządów platformy i pracowały do 75 roku życia ciekawe czy wtedy beda protestować.Niech te panie wypowiedza sie co takiego poprzednia partia zrobiła dobrego ze im żyło sie lepiej niż obecnie
Krowy, które dużo ryczą, mało mleka dają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!