Ja piernicze chcą protestować spotykać się OK po co im te flagi kolorowe ??? Ludzie chodza na różne spotkania manifestacje i nie cudują aby pokazywać swoje orientacje na siłę !!!!
Im bardziej to całe LGBT będzie sie promować tym większe będą na nich wyzwiska.
Są ok nikt ich nie dręczy
Serce rośnie że są sprawiedliwi ludzie którzy prostestuja przeciwko temu co teraz się dzieje. Gratuluję kochani,tak trzymać
Fanatyczni wyznawcy ideologii rzymsko-katolickiej są zachwyceni. Zdobywają władzę nad sumieniami. Lekarz, który zgodnie z przepisami mógłby przerwać ciążę i uratować życie tej Pani, nie zrobił tego albo ze strachu przed nagonką ze strony pewnej grupy osób - obecnie u władzy, albo nie zrobił tego z powodu posiadania „klauzuli sumienia” i wyznawana ideologia nie pozwoliła mu ingerować w tzw. Boże plan.
PIS, Kościół, Konfederacja - zgotowali kobietom piekło, a miało być tak dobrze a wyszło jak zwykle.
Byłem kiedyś na warsztatach z terapii dla znerwicowanych. Zabrali nas, tj. przyszłych doradców, na pole rzepaku i naszym zadaniem było chodzić i krzyczeć, wręcz drzeć się ile sił w płucach, nazywając przy tym poszczególne emocje, imiona, stany etc. Przyznam, że i mnie to pomogło rozładować nerwy, o których napięciu nie miałem wtedy pojęcia. Może to dla tych bywalców Rynku taka metoda na rozładowanie napięcia po pracy czy paru godzinach harowania w domu. Idea i cel meetingu nie są ważne - ważne jest, że można pokrzyczeć, wyrzucić złe emocje, wyczerpać organizm, wrócić do domku, wypić herbatę i iść spać.
Co to w ogóle jest za prawo, które sprawia, że lekarze boją się ratować ludzkie życie?
A JA tu widzę takie głupoty wypisywane że szok i radzę się zastanowić czy to ciemnogrodowi, czy jasnogrodowi c z y po nowym roku będziesz miał na ratę kredytu, pracę czy będzie prąd i najważniejsze czy będzie nas stać na jedzenie bo o tym nikt nie myśli bo po co, jak są tematy zastępcze dla jak to mówił redaktor Lis d l a gawiedzi
Wykorzystywanie śmierci dla politycznych celów, manipulowanie faktami i próba budowy kapitału politycznego na ludzkiej tragedii zasługuje na najwyższe potępienie . Ci ludzie powinni być wyłączeni z działalności politycznej brak im podstawowych odruchów ludzkich.
Rzymski katolicki to jest kościół ,wiara to chrześcijaństwo i katolicyzm. Chyba pojęcia ideologii nie znasz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!