Brawo młodzi ! Nie dajcie się ogłupiać przekazom z mediów rządowych. WY jesteście przyszłością tej ziemi, walczcie zawsze o wolność i demokrację, bo one są najlepszymi matkami, one kochają JEDNAKOWO WSZYSTKICH ! ! !
Protestujący mają raczej mało poukładane w głowach. Można wygłaszać swoje poglądy po ludzku.
Do dzisiejszego dnia myślałem, że Piotrków, ten prawdziwy Piotrków Trybunalski, ma prawdziwą policję ........ jednak co słuszne i prawdziwe szybko się kończy .........
PiS i tak zdechnę prędzej czy później dziewczyny trzymać się jestem z wami***** ***
Kaziu co za lans!.A za chwilę szlachetna paczka dla chorych biednych dzieci! Dla mnie brak logiki w tym wszystkim. .. Twój jedyny cel to kariera polityczna . Mamy nowego celebryte. Zrobi wszystko by zaistnieć. Straszne
Czyżby panom policjantom zamarzył się respekt przed ich władzą? czy też zauważyli, że są bezużyteczni w tych protestach, bo ludzie są spokojni, no poza prowokującymi faszystami, przed atakiem których nie bronili obywateli? A może chcą zapracować na kolejne premie by jeszcze silniej być zmotywowanym, by bronić pisiorskiej władzuchny, która obsrana nęci służby kasą w zamian za ochronę ich dooopsk przy korycie? Panowie i panie, macie wybór, ale zdaje sie że go dokonaliście, ta władza minie jak każda, a niesmak pozostanie, odbudować waszą reputację to będzie graniczyło z cudem.
Jak jesteście tacy mądrzy to co napisałem **** * ********* ******* ****** ***** .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!