Uwaga kodomici są pytania: czy jutro będą kanapki oraz czy wyznaczono już skatowanego przez policję ?
Protestowali ci którzy twierdzą że nie przeżyją za 2000 emerytury.
Pan Baryła na swoim blogu suchej nitki nie zostawił właśnie na Pani Pingot za ten protest z esbekami, milicjantami, komuchami i kodziarzami.
A jeszcze kilka miesięcy temu widziałam na Facebooku, w sytuacji gdy ludzie krytykowali Pana Baryłę za któryś jego kolejny ohydny artykuł szkalujący ludzi i odbierający im godność, Pani Pingot tak napisała:
"A ja tam Mariusza lubię."
Wygląda na to, że to miłość bez wzajemności, Pani Pingot...
Najlepsze są posty o LEWAKACH pisane przez łebków nie mających o ideologiach pojęcia, jadących na pislamskiej retoryce" CIEMNEGO LUDU "= Wolę być lewakiem niż pisowskim prostakiem !!!
Radujmy się :) !!! W nowym roku prąd 6%, a gaz 13% procent do góry :) dla zainteresowanych...tak to ma związek z tym tematem :)
Jutro podobno o godzinie 17 jest ponowny protest. Ja proponuje wziasc paly zebarac sie i rozgonic towarzystwo. Ubecy ktorzy tam beda wiedza do czego sluza paly tylko teraz by zobaczyli jak to jest z drugiej strony:)
Nie od dziś wiadomo,że w Piotrkowie sam pisowski szlam z wypranymi mózgami,naobiecywali wam głupcy a wy wszystko łykacie jak pelikany,ale zobaczymy jak tym szaleńcom zabraknie kasy i guzik dostaniecie,śmiać mi się z was chce durne ludzie!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!