Dlaczego to nie odbyło się jutro ? Gdzie jest rada i spółdzielnia pracuje do 17 ? Specjalnie ?
Byłem tam dzisiaj i wiem że nie wszystko przyszli z miłości do Pana Sokalskiego ale wręcz przeciwnie
"Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą" na oczach wszystkich
Sorry, ale jak takie gwiazdy, jak Sokalski czy Maciołek za tym stoją, to widać, że jest to akcja wyłącznie polityczna.
Przeciwko czemu był ten protest? Bo wygląda to jak kolejna walka o stołki i wysokie apanaże.
Co się stało ojejjjj no przecież Pana Chojniaka już nie ma jest Pan Wiernicki no przecież wszystkie problemy zniknęły po zdjęciu Pana Chojniaka z urzędu ojjjejjjj czyżby dwulicowość hehe.
Raj na ziemi,a miało być tak piknie
Czekamy na nowe decyzję Zielony ład zrobi w końcu z mieszkańcami selekcję,kto do domu,a kto pod most
Może Pan Zielonka mógłby powiedzieć wszystkim kto taki jest od wielu lat we władzach PSM ?
Z tego co wiem to władze PSM są całkiem nowe od dwóch lat łącznie z Panem Zielonką .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!