Ktoś powinien się zapytać żony i dzieci, dlaczego nie chcą go widzieć. 17-letnie dziecko nie jest ubezwłasnowolnione i gdyby chciało, to by sie z ojcem widywało.
Wiem , co czuje ten człowiek , sprytne prawo zrobi z normalnego ojca bandytę albo pedofila .
Powinni zwolnić wszystkich sędziów po 89 roku bo są to wychowankowie starego systemu komunistycznego ,to samo się tyczy policji i prokuratury .
Matka Polka niech żyje nam 100 lat ,100 lat ,100 lat .
Tego człowieka ktoś powinien przebadać. Szkoda mi jego dzieciaków. Wstyd na całe miasto.
Znam jego byla zone i z tego co wiem to ma wyrok za znecanie sie nad rodzina i tutaj udaje strasznie pokrzywdzonego przeciez to chore
jak dla mnie to jest totalna głupota i desperacja bo niby kogo to obchodzi że ktoś robi głodówkę ? Urzędnicy mają to gdzieś
Trzymaj się dzielny TATO .
Matka zrozumie swój błąd za pare lat , ale dla dziecka będzie to za późno .
Pytanie tylko, co zmieni, w czym ma pomóc protest głodowy ? Człowiek ten może jedynie Sobie zaszkodzić, a konkretniej Swojemu organizmowi. Rozumiem oczywiście stan desperacji i to, że człowiek chce mieć kontakt, a może nawet wyłączną, czy też częściową opiekę nad dziećmi, ale czy rzeczywiście trzeba posuwać się aż do takich zachowań ? Siły to temu Panu do walki o prawa do opieki / widywania się z dziećmi na pewno nie przysporzy.
Rozumiem, że ma ustalone widzenia po ileś godzin w tygodniu. Czyli jak stoi pod sądem to z wyznaczonego spotkania z dziećmi nici ? Czy się urwie by pojechać do dzieci ?
Cudnie, cudnie. A ja się pytam, który pracodawca daje takie bezterminowe, płatne urlopy? Bo przecież odpowiedzialny, kochający, dzielny tata z pewnością wespół utrzymuje swoje dzieci?? Czy też żyją niespełniona miłością do niego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!