Przez takich ludzi PiS przegrał .Przykro patrzeć na to towarzystwo.Pan M podzielił piotrkowską prawicę.
Jako człowiekowi i katolikowi tak po ludzku współczuję tym zmanipulowanym przez polityków starszym ludziom bo to przecież też są Polacy i nasi rodacy. To są ostatnie podrygi motania ludziom w głowach. Ten antydemokratyczny system, który próbowali zamontować już się nie wróci.
Widać kto przyszedł. Elektorat 70+ i oni nie powinni mieć prawa głosu bo już pokazali na co ich stać przez ostatnie 8 lat
Pierwsze ćwiczenia przed ?rzuceniem? w Lidlu karpia na święta zaliczone
Frekwencja porównywalna
Jak zobaczyłem pana Macierewicza to odszedłem z tego protestu mimo, że nie podoba mi się zachowanie obecnie rządzących .
Oczywiście to jest obywatelskie prawo do protestów. Z tym należy się zgodzić, o to walczyli ludzie za komuny .Ale mieszanie do polityki klasztoru Bernardynów jak widać na transparencie jest obrzydliwe i świadczy o sojuszu kleru z tą grupą. W konsekwencji szkodzi to kościołowi. Tak jak ktoś tu powiedział -nie można dać władzy takim fanatykom .
Byłem tam przed godz.16.30 przed godz.17 rozeszliśmy się. Nie było nawet setki osób, co najwyżej 70-80 osób, 80% to starsi ludzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!