A co na to opozycyjne SLD nadal rozdają karty pod stołem HA HA HA TAKA TO OPOZYCJA (nauczyciel z nauczycielami zawsze się dogada)
Oszczędności w szkołach - przecież jest coraz mniej dzieci w szkołach Czemu wciąż pracuje tylu nauczycieli i obsługi w szkołach Panie wożne chowają się poszkole bo nie maja co robić!!!do kąd będa takie układy z Chojnikiem !!!!!!!!
Myślę, że to dobry ruch. Patrząc na czołówkę chociażby informacji sportowych ma się wrażenie pobytu na Białorusi. Warto również dołożyć na fundusz reprezentacyjny dla prezenterów, jedna Pani ciągle występuje w za dużych marynarkach, a dla drugiej przydałaby się lekcja dykcji i likwidacja maniery mlaskania. Ponadto nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mój ulubiony program "Verbum" w HD.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Ta tzw tv powinna być dostępna w każdym mieszkaniu piotrkowanina co z tego że kupuja sprzęt!Ile osób ma dostęp do tej tv?!
A jak ktoś nie ma neta?!
Co to za nieuk jest na tej wizji, ten który akcenty stawia w słowach akurat tam, gdzie ich nie wolno stawiać? Zbrodnia na języku polskim, to powinno być karane. I to gdzie? W publicznej (samorządowej, za pieniądze podatników) telewizji!
jedyne medium, które ma pod kontrolą.
To kto ma pozostałe czy aby nie Wasze imperium redakcjo????
Prezio trzęsie gaciami, bo referendum nadciąga, więc ratuje tyłek propagandą jak tylko się da!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!