Co za upadły moralnie facio. Sam pełnymi garściami korzysta z prawa do krytyki i swobody wypowiedzi, i to znacznie, znacznie przekraczając jakiekolwiek granice przyzwoitości. I ma on czelność, facio jeden, donosić na kogoś, kto robi to samo, korzystając z takich samych praw. Brak słów w słowniku ludzi kulturalnych na dostatecznie obelżywe nazwanie kogoś takiego, fuj.
Nareszcie. Piotrkowskiej środowisko związane z KODEM daje rzadki popis chamstwa i prymitywizmu w swej krytyce Prezydenta. W gruncie rzeczy jest to nawoływanie do przemocy. Konstruktywna krytyka to trudna sztuka, obca naszej prowincjonalnej opozycji
Ptaszki w prokuraturze ćwierkają,iż śledztwo zostało wszczęte z jednego powodu,szefową jest żona prezydenta Tomaszowa,a prywatnie kumpla Dudy,więc podwładnym niezręcznie było nie wszczynać postępowania.
Wow! Wow! Wow! Mości Wydawco zagalopowaliście się za daleko! Chcecie UB -ecje i ORMO zastąpić by popularność zdobyć? A mamusia nie mówiła, że nieładnie jest donosić na kolegów znających lepiej rzemiosło dziennikarskie? Czy felietonista ubliżył? Czytając ten wpis mam duże wątpliwości. Takich słów używa się na co dzień i jakoś nikt nie uważa ich za obraźliwe. No ale bywają tacy co się czują obrażeni jak im się powie cześć zamiast dzień dobry i zaraz piszą pozew do sądu. A Dziennik Łódzki to nie jest niemiecka gazeta tylko polska.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Siedzi sobie taki Bambaryła Stefan I pęka ze śmiechu.Ma do tego absolutne prawo! Okutany pieczątkami?
To jest początek końca tego, który znieważa. Tyle tylko, że on o tym (jeszcze) nie wie.
Przy czym nie chodzi mi o tego, wobec którego toczy się to aktualne postępowanie.
Żałosna decyzja wynikająca z czego sami sobie odpowiedzcie?, teraz sobie wyobraźcie jak zniszczą trybunał, sądy , decyzję będą podejmować na podstawie widzimisię polityków!, Każdy co się sprzeciwi do ciupy, albo wychowanie przez roboty publiczne?
Baryła,pamiętaj,kij ma dwa końce.
Od dzisiaj będziesz u mnie na widelcu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!