metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xyz. ~xyz. (Gość)03.01.2014 19:04

"A może uważasz, że seks z księdzem dla młodego człowieka to nie grzech, a obowiązek?"
Nie,nie uważam tak.

00

mol molranga03.01.2014 20:32

Media tylko czekają by wyrwać fragment z wypowiedzi i przeinaczyć na swój interes.

Cytuję:

Watykan dopatrzył się w wywiadzie licznych nieścisłości i usunął go ze swojej oficjalnej strony internetowej zarzucając, że zamieszczono tam słowa, których papież nigdy nie wypowiedział. Prawdziwą konsternację watykanistów wywołały jednak wyjaśnienia Eugenio Scalfariego, który poinformował, że rozmowy z Franciszkiem ani nie nagrywał, ani nie robił notatek, a jej całość... odtworzył z pamięci.

00

luzik ~luzik (Gość)03.01.2014 21:06

"xyz." napisał(a):
"A może uważasz, że seks z księdzem dla młodego człowieka to nie grzech, a obowiązek?"
Nie,nie uważam tak.

Z kim ja w końcu gadam? Z trójcą przenajświętszą?
Krytykowałem postawę

Cytuję:
anonimka

, a odpowiedział mi

Cytuję:
xyz

. To w ilu postaciach (osobach) jeszcze występujesz?

00

ekomeszkniec ~ekomeszkniec (Gość)04.01.2014 09:46

Myślę, że już mieszkańcy Piotrkowa są gotowi , by wywjeźć tą panią na taczce z naszego miasta. Niech posłuje sobie gdziekolwiek, byle niech nie zatruwa naszego grodu.

00

anonimek ~anonimek (Gość)04.01.2014 10:53

[cytat="luzik"]
Jestem jedną i ciągle tą samą osoba. Przepraszam,ale gdy wczoraj odpisywałam wyświetliło się,że podana nazwa jest już zajęta. Myślę,że to nie jest jakiś problem? I skończmy w końcu tą dyskusję. Pozdrawiam. ;-)

00

luzik ~luzik (Gość)05.01.2014 11:45

"ekomeszkniec" napisał(a):
niech nie zatruwa naszego grodu.

Ten akurat postulat nie jest głupi, ale co z resztą Twojej wypowiedzi? Czy popierasz pedofilię ?
Bo jak nazwać „inne czynności seksualne", których B. dopuścił się wobec osoby niepełnoletniej i niedojrzałej społecznie wykorzystując zaufanie publiczne, którym dysponował jako ksiądz oraz jako nauczyciel (opiekun) ??? Czyż to nie obrzydliwe???

00

NN ~NN (Gość)07.01.2014 15:11

kompletna bzdura. Spożyłem jedno opakowanie (60szt)i
waga constans.Ktoś robi kasę.
MAREK

00

nowy ~nowy (Gość)10.01.2014 13:54

Ta cała precyzyjnie przygotowana akcja przez Radzi ... wiadomo o kogo chodzi i w 100% biarących w tym udział media w Piotrkowie wiadomo również o kogo chodzi, gdzie oczerniają naszego bardzo dobrego Prezydenta Piotrkowa. Chcą się go pozbyć za wszelką cenę by znowu zacząć kręcić swoje prywatne biznesy to właśnie ta grupa ludzi która już kiedyś była u władzy. Ludzie przecież przypadkiem zupełnym kilka lat temu podczas konkursu w sieci marketów zupełnie przypadkowo jedna pani wygrała samochód i traw że jedna osoba z rodziny to była osoba publiczna. Oj cóż za przypadek ... A co do księdza Ireneusza bo znamy się osobiście to świetny i uczciwy człowiek.

00

olo ~olo (Gość)10.01.2014 15:10

nowy a może ty jesteś po prostu tym "spełnionym" przez ...

00

Stary ~Stary (Gość)13.01.2014 11:57

Myślę, że "nowego" komputer należy sprawdzić....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat