metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wolność ~wolność (Gość)29.08.2020 18:20

31

gość ~gość (Gość)29.08.2020 18:54

Wymyślono pandemie teraz trzeba po woli wyjść z próby zmuszenia nas do szczepien

61

wojciech ~wojciech (Gość)30.08.2020 08:04

Dlaczego chcą skrócić kawrantannę ? No to jasne, z powodu kasy. Będzie o 4 dni mniej płacić zasiłki chorobowe opiekuńcze itd. Nie dlatego, że wirus będzie o 4 dni mniej aktywny bo jakiś partyjniak wymyślił, że od dzisiaj wirus ma zgodnie z rozporządzeniem zakończyć swoją działalność po 10 dniach. Zaczyna brakować kasy w pisowskim kraju szczęśliwości powszechnej.

51

dokąd zmierzamy ~dokąd zmierzamy (Gość)29.08.2020 17:59

"nowe kryteria zwalniania z kwarantanny i izolacji możliwe są dzięki "postępowi wiedzy, lepszemu zrozumieniu mechanizmów zachodzących w trackie infekcji oraz ustaleniu okresu zakażania" -

32

gość ~gość (Gość)30.08.2020 22:19

Jakaś cudowna mutacja wirusa ,bo wraz ze zmianą Ministra Zdrowia z 14 dni osłabia działanie wirusa do 10 dni.
I proszę zmiana ministra niczym cudowny lek na zmniejszenie zjadliwosci wirusa.

31

j. ~j. (Gość)29.08.2020 19:08

Nie byłem na Biegunie południowym i nigdy tam nie będę, ale to nie powód, żebym nie wierzył geografom, że ten Biegun istnieje. Podobnie z koronawirusem. To, że sam nie zachorowałem i nie znam nikogo, kto zachorował, a tego koronawirusa nie widziałem, to nie powód, żeby nie wierzyć w koronawirusa, nie wierzyć w pandemię, a za to diabli wiedzą dlaczego wierzyć przeróżnym samozwańczym niby ekspertom mówiącym o tzw. rzekomej pandemii, którzy produkują się na youtube. Wszystkich ich bym wysłał przymusowo do pracy na oddziałach zakaźnych, oczywiście bez masek, kombinezonów, rękawiczek itp., bo jeśli ich zdaniem koronawirusa nie ma, no to nie ma się czego bać...

44

*gośc ~*gośc (Gość)30.08.2020 10:49

Wstałem rano: kaszlu brak, kataru brak, gorączki brak oddycham normalnie.
Tak sobie myślę:Przecież to typowe objawy bezobjawowego korona wirusa.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat