a gdzie są pisuary? to że się nie składają i to że nie zbierają to nie ma znaczenia, chodzi o tych co hejtują wośp a w razie potrzeby oni lub ich bliscy leczą się ze sprzętu kupionego z naszej kasy przez wośp. Brawo dla Pana Rzeplińskiego i Wszystkich którzy się angażują i nie przeszkadzają.
Inny portal podaje, że cyt, "Były prezes TK zebrał do puszki WOŚP łącznie 1960,35 zł i 30 eurocentów."
Wstyd na cały kraj,jak nie prezydent kryminalista to,to,toto z warszawki obciach nam robi.Żegnamy ozięble !
W końcu ktoś normalny.Przecież tutaj same pisuary.Albo ktoś płaci za hejty albo naprawdę zryli banie tym ludziom w Piotrkowie.Tak podzielili społeczeństwo, że zjednoczyć to tylko wojna może.Tyle z mojej strony.A dla baranów co najeżdżają na prof.i innych-trzeba się było uczyć,choć z drugiej strony nie zawsze inteligencja idzie w parze z wykształceniem.
Widziałem profesora Rzeplińskiego, Uścisnąłem mu dłoń. Super człowiek. Cały czas ktoś przy nim stał i z nim rozmawiał. Ludzie dziękowali mu za jego postawę i wrzucali do puszki kaskę. Dziękujemy Panie Profesorze
Ale was zdeptał Rzepuś..
http://wpolityce.pl/polityka/323447-orkiestra-apolityczna-rzeplinski-na-finale-wosp-zbieralem-w-piotrkowie-bo-to-miasto-macierewicza
niesamowicie elegancki, komunikatywny, wrazliwy i prawdziwy prof. Rzepliński
Wstyd.W Piotrkowie Trybunalskim mieszkają bardzo porządni ludzie i większość nie akceptuje takiego najazdu na Trybunalski Gród.
"Poprosiłem moją córkę, żeby wybrała miasto, w którym mógłbym kwestować, nie chciałem jednak, żeby to była Warszawa, wybrała Piotrków" A gdyby wybrała Tworki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!