Mógł wrzucić do puszki kasę za ten swój zaległy urlop.
Widać,że Kurski nieźle wam wodę z mózgu zrobił. Strach czytać te komentarze. Jak się obudzicie może być za późno. Ja jestem dumna, że Piotrków to nie tylko "minister wojny".
Odejdz juz starcze, zejdz ze sceny, ciesz sie swoja czerwona emerytura i nie bodz glupi jak bolek, nie jątrz juz. i tak swiat sie zmienia, brexit, trump, teraz POlegna Hollande i Merkel i konczy sie wasza lewacka epoka nie zmienicie tego dziady
dla wszystkich POpierajacych tego typa taka nowinka na czasei ze dzieki takiemu TK musicie odsniezac nieswoje chodniki bo taki TK uznam ze to wasz obowiazek hahaha TK zawsze byl przeciwk ozwyklym ludziom a stal za cwaniaczkam i ibogaczami a wy bronicie TK i tego typa
a z tym jego urlopem to niby nie jrst łamanie prawa? Nie wiem jak mozna popierac tego czlowieka sami dzialacze N tu pisza
jak mozna popierac tego typa? zarabia kilkadziesiat tysi, łamie prawo, wszystk otk robil przeciw zwyklym ludziom zwlaszcza takim emerytkom a te dekle go POpieraja choroba mozgu normalnie wsrod kodowcow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!