Biednemu jeszcze dokopać grzywnę albo pozbawić wolności. Pewnie uprzejmy sąsiad donosik złożył
Każdy powinien mieć prawo do zrobienia sobie alkoholu na własny użytek. 40 lat temu lekcjach chemii uczyliśmy się jak robić dobry bimber.Teraz to robię tylko wino i nalewki.
Sam zrobi to przynajmniej wie co pije bo te ze sklepu teraz alkohole to taki syf ze pic sie nie da a na drugi dzien tak baniak boli ze makabra..
Hmm ale mi to proceder czy Wy poszukiwacze skarbow znajdziecie cos powaznego a nie chlopine ktory pedzil bimber na świeta, wiem liczy sie statystyka
Też mi afera, celnik nawet bawi się w "aferę". Parę litrów i Wielka afera na skalę krajową. "Gratulację"
ano fajki w góre,wóda w góre to co się dziwić,ludzie pędzili,pedzą i pędzić będą a Szczurek niech sobie szuka pięniędzy wśród swoich.
Od nowego roku wzrasta akcyza. Magazyny logistyczne wokół Piotrkowa zastawione są setkami palet z wódką. Po nowym roku ich wartość wzrośnie i właściciele sieci handlowych zarobią grube miliony, no chyba że polacy zaczną produkować na własne potrzeby co nie jest chyba zabronione.
nono bimber dla siebie, narkotyki też większość mówi że ma zawsze dla siebie... Z TEGO WYNIKA ŻE NIKT NIE SPRZEDAJE TYCH WSZYSTKICH ALKOHOLI I SUBSTANCJI ??? jeszcze raz powiem dla siebie hehe
ty zawsze mówisz dla siebie, bo nikt inny cię nie rozumie
na pewno sasiad go podpie....ł bo tak zawsze jest, a swoja droga dobrze ze robil wkoncu ludzie wola robiony niz chemiczny ze sklepu:)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!