metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gościu ~Gościu (Gość)03.06.2021 22:33

Naskakujecie na nas wierzących, że idziemy w procesji i zarażamy. A ja mam takie pytanie. Jak chodziliście w strajkach kobiet wykrzykując wulgaryzmy, które pewnie niejedno dziecko słyszało, to było wtedy idealnie. Nam wierzącym nie wolno już iść w procesji, bo wtedy jesteśmy obrzucani błotem przez was i to z nas robicie tych złych. Owszem, są w kościele ludzie, którzy nie powinni się wypowiadać publicznie ale proszę was żebyście nie szufladkowali innych osób, które nic wam nie robią. Polityki dla mnie też w kościele być nie powinno i z tym się zdecydowanie zgadzam. Przy okazji chciałbym pozdrowić jedną panią, która bardzo krzyczała wulgarne hasła na strajku kobiet w stronę kościoła, a widziałem ją w kościele na pasterce jak śpiewała kolędy. :)

98

Team ~Team (Gość)04.06.2021 03:45

W moim bloku mieszka komunista z krwi i kości i z rodziny komunistycznej gdy pracował donosił na współpracowników córka rozwódka biegała z czerwonymi piorunami i on wraz z żoną uczestniczą w procesji jak to możliwe jak ich zobaczyłem zostałem w domu

36

go?ć_xyz ~go?ć_xyz (Gość)03.06.2021 23:29

,,W imię moje będą nas nienawidzić" patrząc po komentarzach sprawdza się tylko jakoś tych ludzi to nie rusza opinia ateistów.

35

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)03.06.2021 22:35

misiu, nie szkoda Ci bezproduktywnie straconej energii. Choćbyś cały dzień walił młotem w kowadło, to bolała będzie tylko Twoja ręka.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat