misiu, nie szkoda Ci bezproduktywnie straconej energii. Choćbyś cały dzień walił młotem w kowadło, to bolała będzie tylko Twoja ręka.
,,W imię moje będą nas nienawidzić" patrząc po komentarzach sprawdza się tylko jakoś tych ludzi to nie rusza opinia ateistów.
W moim bloku mieszka komunista z krwi i kości i z rodziny komunistycznej gdy pracował donosił na współpracowników córka rozwódka biegała z czerwonymi piorunami i on wraz z żoną uczestniczą w procesji jak to możliwe jak ich zobaczyłem zostałem w domu
Naskakujecie na nas wierzących, że idziemy w procesji i zarażamy. A ja mam takie pytanie. Jak chodziliście w strajkach kobiet wykrzykując wulgaryzmy, które pewnie niejedno dziecko słyszało, to było wtedy idealnie. Nam wierzącym nie wolno już iść w procesji, bo wtedy jesteśmy obrzucani błotem przez was i to z nas robicie tych złych. Owszem, są w kościele ludzie, którzy nie powinni się wypowiadać publicznie ale proszę was żebyście nie szufladkowali innych osób, które nic wam nie robią. Polityki dla mnie też w kościele być nie powinno i z tym się zdecydowanie zgadzam. Przy okazji chciałbym pozdrowić jedną panią, która bardzo krzyczała wulgarne hasła na strajku kobiet w stronę kościoła, a widziałem ją w kościele na pasterce jak śpiewała kolędy. :)
Tak tak tak tam chodzą najgorsze diabły niby wierni a z życia somsiadów robią piekło
Wymagacie tolerancji dla odmienności, mniejszości, wszelkich LGBT, itd. Ale jak Katolicy mają swoje święto to już tacy tolerancyjni być nie potraficie. Czy tolerancja powinna działać tylko w jedną stronę?
W ciągu najbliższych 2 tygodni będzie wzrost zachorowań na Covid19.
Gdzie ci ludzie mają maseczki, gdzie są zachowane odstępy...
W latach 80-tych z komitetu centralnego poszła dyrektywa,żeby kościoła nie ruszać,po czterdziestu latach taka sama dyrektywa poszła z Nowogrodzkiej... pis to komuniści !!
Karma wróci,wszyscy odpowiedzialni za niszczenie kraju pójdą siedzieć !!!
Było to klasyczne spontaniczne zgromadzenie , jak widać policja w tej sytuacji nie legitymowała , nie gazowała ani nie pałowała uczestników . Należy się powoływać na ten przykład przy innych zgromadzeniach spontanicznych , jako przykład nierównego traktowania i oczywiście większość bez maseczek i dystansu.
Może ten tłum ruszy pozbierać śmieci po lasach i polach
Matka Ziemia umiera a oni uprawiają czary
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!