Ja - jak i moja cała rodzina i wszyscy znajomi - pomodlimy się w domach.
A Ryś to nie mógł tak jak inni biskupi - procesja wokół kościołów albo na placu przykościelnym i w świątyni? Woli żeby ludzie się narażali?
Mam nadzieję,że milicja stanie na wysokości zadania,jak karać to wszystkich !!!!!!!!!!!!!
Będę chwalił Boga w Boże Ciało w swoim ogródku i mam nadzieję, że Bóg mnie zauważy i wysłucha, bo Bóg patrzy na człowieka przez jego serce i dobre uczynki a nie przez miejsce, w którym człowiek oddaje Bogu cześć.
Znowu będzie niszczenie drzew związane z pseudo-dekoracją przystanków.
Boże Ciało jak każde inne święto spędzę w domu, telewizja+piwo. Pzdr.
Jakie to ma znaczenie czy jest , dyspensa czy nie ,wielu ludzi i tak nie pójdzie na procesję i niedzielną mszę św. bo im strach przed covid-19 nie pozwoli.Znam ludzi którzy co niedziela w kościele byli a teraz przez najbliższy miesiąc z domu nie wyjdą bo tak są wystraszeni.
Mam gdzieś jego dyspensę i jego, niech rozliczą się ze swoich przestępstw pedofilskich .
Wesele na 150 i procesja na 150. To jest logika. Nie pytają Cię o imię.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!