Dziadek spokojny wdowiec przeniósł się do spokojnej wdowy i żyją spokojnie. Nie widzę tu nic złego,że dwoje starszych ludzi chce być razem.
Ale najlepsze jaja, że dziadek chłopaka, jak mu żona zmarła 2-3 lata temu, to wyniósł się do klatki obok do jakiejś samotnej babki.
Nigdy w życiu nie piłem i nie będę pił alkoholu ze swoimi dziećmi.To są właśnie skutki -żale,smutki i tragedia gotowa.
Nie nie odbierałby z prostego względu.
To siła pomocnicza państwa - darmowa siła.
Firmy np. budowlane, które wygrywają przetarg mają swoje firmy i za to biorą kasę z podatków, a państwo daje im darmową siłę pomocniczą dotyczącą np. przynieś podaj, weź taką i zapitalaj z nią 300m rozsyp, ubij tłuczeń itd.
Tylko to wymaga mądrych ludzi do realizacji.
Syn 20 lat mieszkał z ojcem i 34-letnią konkubiną ojca. Ciekawe, czy razem jej używali?
Kolejna tragedia po alkoholu - chciałbym zobaczyć statystyki obejmujące tragedie będące następstwem upojenia alkoholowego i te będące następstwem upalenia "zabójczym" zakazanym ziołem...
Może te kłótnie były spowodowane pijaństwem konkubenta i jego niedorobionego syna?
Z innej beczki - może mi ktoś wyjaśnić, czemu policjanci w budynkach poruszają się w kamizelkach odblaskowych? Jakiś nowy przepis czy nowa moda? A może chcą świecić chociaż światłem odbitym, bo nie potrafią świecić przykładem? :)
Wyzwolenia - patologia i jeszcze raz patologia. Zaorać i jeszcze raz zasiedlić.
Wtedy odbierałby pracę normalnym ludziom. Lepszy kamieniołom i trzy kromki chleba dziennie plus woda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!