metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Siódme Nie kradnij! ~Siódme Nie kradnij! (Gość)12.03.2014 11:28

Przykład idzie z góry. Kradną politycy i obdziera nas rząd i gdyby ten 36 letni mężczyzna przypuszczam że bezrobotny miał jakąś średniopłatną pracę to by nie musiał kombinować. Sytuacja ludzi zmusza bezrobotnych mężczyzn do oszukiwania a nawet kradzieży a młode kobiety na studiach i po studiach do prostytucji. Państwo Tuska zwane Państwem Gołodupców.
Ilu biednych i załamanych swoją beznadziejną sytuacją materialną targnęło się na własne życie?

80

za mało chciał ~za mało chciał (Gość)12.03.2014 16:15

Gdyby, tak jak nasi szanowni biznesmeni i politycy, kradł miliony, to włos by mu z głowy nie spadł.

50

taka jedna ~taka jedna (Gość)12.03.2014 16:29

ludzie muszą wyłudzac 2,5 tys pewnie
na życie, a góra potrafi stracic taką kwotę w jeden wieczór

50

muchon ~muchon (Gość)12.03.2014 18:37

A co to za przestępstwo? Nie chciał korzystać z chwilówki na 100% odsetek miesięcznie. Sądząc po kwocie - oszacowął to realnie i zamierzał nawet jako bezrobotny uczciwie spłacić po 200zł/msc.

40

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)12.03.2014 18:53

Cytuję:
Próbował wyłudzić 2,5 tysiąca kredytu

- może pójść za to siedzieć.
Donald Tusk - próbował być premierem; mu nie wyszło, narobił bałaganu... - nie może pójść za to siedzieć...

61

D&D ~D&D (Gość)12.03.2014 20:03

To jest przykład jak okradać banki, które okradają nas codziennie

31

janusz ~janusz (Gość)13.03.2014 08:44

Al Bundy - jakby nie było to dla Donalda Tuska to zajęcie jest pracą...więc jeśli ktoś pracuje i mu nie wychodzi to idzie siedzieć..no chyba nie...lecz zwalniają takiego człowieka...

22

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)13.03.2014 18:32

"janusz" napisał(a):
Al Bundy - jakby nie było to dla Donalda Tuska to zajęcie jest pracą...więc jeśli ktoś pracuje i mu nie wychodzi to idzie siedzieć..no chyba nie...lecz zwalniają takiego człowieka...

Dzięki, że mi to przystępnie wyjaśniłeś. Wiedziałem, że na Ciebie zawsze można liczyć. ;)
A teraz proszę wszystkich o mocne dopingowanie ~janusza, bo ~janusz pójdzie zwolnić Tuska! :) Na pewno mu się uda! ;)
Ja-nusz, Ja-nusz, da-jesz Ja-nusz!!! Nie zawiedź nas!
:)

20

janusz ~janusz (Gość)14.03.2014 08:09

Bundy na mnie zawsze możesz liczyć :)

20

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.03.2014 18:52

"janusz" napisał(a):
Bundy na mnie zawsze możesz liczyć :)

O, i to jest to, co najbardziej dziś chciałem przeczytać! ;)
Nic tak nie cieszy jak wsparcie z najmniej spodziewanej strony. :)

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat