Oj, gmina Grabica nie przygotowana do rozbudowy A-1 ani fizycznie ani psychicznie a nie opiniowała czasami wcześniej projekt organizacji ruchu na czas budowy bo wygląda, że opiniowała tylko nie wiedziała co dopiero teraz zaczyna pojmować o co chodzi. Rychło w czas.
Najbliższy wyjazd z miasta w zachodnią stronę to w Jeżowie i może jeszcze za Wolą Bykowską. Tak mądrzy ludzie od budowy dróg zrobili, że nie można się wydostać lub dostać do miasta od tamtej strony. Ani Wojska Polskiego, ani Twardosławicką, ani Alejami Sikorskiego się już nie da. Nie wiem jaki to byłby problem, żeby zostawić choć jeden wyjazd a robić go już jak będzie gotowy jakiś nowy? DOBRA ZMIANA nie ma co.
Dać wielkie tablice o monitoringu, zamontować dwie kamery i trzaskać mandaty skręcającym i blokującym skrzyżowanie. Kilku dostanie to zaraz się fama rozejdzie i się skończy wolna amerykanka.
Co tłumaczy kierowcę tira na foto że zablokował skrzyżowanie??Nie wiedział?Myślał że przejedzie?Też jeżdżę dużymi ale tu mandat z najwyższej półki.
Jednym słowem MASAKRA.
Ruch w mieście zablokowany z każdej strony.
Korki, korki i jeszcze raz korki. Jazda straszna i czuć nerwową atmosferę tym bardziej teraz gdy coraz bliżej święta.
Współczuję mieszkańcą i kierowcą.
...widoczne fotoradary i nie ma że boli,sam robiłem prawo skręt na Łódź, moja wina,mojawina ...
Poroniony pomysł z tym przejazdem. Po co dodatkowo blokować jedynkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!