i bedzie blokady nakładac czy jaki inny pomysł maja?? a moze parkometry postawic?? jak jest parking to ludzie parkuje a spaliny beda tak czy inaczej bo jakos ludzie pod bazar dojezdzac beda.
A to, że Ptak wyznaczył dojazd do swojego płatnego parkingu przez ul. Poprzeczną to spółdzielni nie interesuje? Obciążyć go kosztami utrzymania i remontów skoro korzysta. Jakoś nikt w tym mieście głową nie chce ruszyć, bo niedaj boże ze stołka spadnie.
Jak tam zaparkuje to co mi zrobią? Skąd będą wiedzieć, że tam nie mieszkam, że nie przyjechałem do rodziny? No chyba, że chodzi o złe parkowanie to co innego, ale w artykule nie ma o tym słowa.
Słuszna uwaga.
Mój kolega widział - ok. godz. 2. w nocy spali w radiowozie zaparkowanym przy ul. Narutowicza na wysokości kina "Hawana".
A co ze spalinami przy fcus moll i centrum echo kauflandzie itd itp.
Ludzie liczcie się z tym że w mieście mieszkacie ....
dokladnie
wystarczy zaobserwowac czy przyjezdny parkuje i idzie do bloku czy na giełde w sobote\bazar w nd i sprawa jasna ale komu ze strazy miejskiej sie bedzie chciało tak CIĘZKO PRACOWAC obserwujac:)
Oni są w tym czasie kilkadziesiąt metrów dalej, na Dmowskiego z blokadami biegają, ot wszystko na co ich stać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!