Wystarczy przypomnieć sobie listę prezydenta z ostatnich wyborów,już parę nominacji było
natychmiast powinna zostać usunięta ze szkoły podstawowej matuszczyk. to wstyd dla miasta żeby taka osoba była dyrektorem. z Kamieńska ze szkoły matuszczyk została usunięta a w Piotrkowie stwarza zagrożenie dla nauczycieli, administracji a szczególnie dla dzieci. osoba mobbingująca jest zdolna do wszystkiego, mobber powinien zostać na siłę poddany leczeniu, strach zostawiać dzieci pod opieką i w decyzjach mobbera
Przepraszam,czasami nie wiem co piszę. Wybaczcie mi.To przez te upały.
Może to będzie przestrogą dla innych dyrektorów - dyrektor nie jest od tego aby siedzieć 8 godzin za biurkiem i nic nie widzieć. Musi razem z nauczycielami rozwiązywać problemy a nie tylko ganić nauczycieli, że "są nieporadni wychowawczo". Sam nauczyciel bez wsparcia dyrektora nic nie może, może sobie pisać notatki, które lądują w biurku a to nie o to chodzi.
Odpowiedź: przez te upały kropka ci się odkleiła i spadła z czoła na klawiaturę kiedy pisałaś ten porażający tekścik?
Nadal cisza na temat zatrudniania nauczycieli w w/w szkole z wyrokami sądowymi. Z tego co wiem nauczyciel ,który jest karany nie moze pracować w szkole
Wywalić jeszcze prezesów pewnych piotrkowskich spółek, z Chojnym na czele i może to miasto odrodzi się po ośmiu latacj rządzenia mocherowych beretów i kumpli Chojnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!