Zastanawia mnie dlaczego w wywiadzie ciągle broni tego Prezesa Ciepłowni?
Pan Chojniak ma świętą rację mówiąc, że to nie jego wina i ja się z nim zgadzam w 100%. Wina jest was wszystkich, którzyście wybrali go na prezydenta i to przez kilka kadencji. A teraz nie biadolicie, tylko plujcie sobie w brody.
czy nie warto zainteresować zewnętrzne /centralne/ instytucje kontrolne i prześwietlić dochody ,powiązania towarzysko -rodzinne , osób z władz miasta i radnych ? dodatkowe zatrudnienie w spłkach w innych samorządach i spółek z nimi powiązanych ,zadłużenie jakie mieszkańcy otrzymali do obsługi ,,,mediateka, autobusy ,ciepłownia gazowa i to obsługa własna bez dotacji które można było pozyskać ,nasze wnuki tego nie spłacą a rachunki za należności zabiją mieszkańców
Ile by kosztowało ciepło gdybyśmy zostali przy węglu ??
Myślę, że za emisje ceodwa moglibyśmy zapłacić w późniejszym terminie ...
Panie prezydencie czy to przypadkiem nie przes Pana desygnowani ludzie kierują spółkami miejskimi zamiast być na zasłużonej emeryturze. Kto podjął decyzję o budowie takiej ciepłowni. Teraz Pan udaje że to wina wszystkich nie
A Pan nic nie wie?
Nie ma najmniejszyszych szans byy koszt przy gazie były bez redukcji załgi.
Gdy byłbyś pan prawdziwym prezydetem to byś nie miał takiego badziewiaw w wokół siebie
8 milnów premii STRAT za 2022 a pan perezes dostaje nagrod ę premia 71,000tys.JAJA NA RWSORACH.Ile oddałeś w posłudze!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!