Bardzo mozliwe :)
nie wiem co prezydent ma do Pani Barbary Pol ja często jako student korzystam z czytelni biblioteki i jakoś nie narzekam widać że dyrekcja biblioteki stara się jak może zapewniając nam nowe pozycje książkowe. jak dla mnie powinna nadal pozostać na swoim stanowisku, chyba że komuś na nim bardzo zależy
Rzecz jest prosta jak ktoś osiąga wiek emerytalny to powinien niezwłocznie na tę emeryturę przejść, a nie blokować miejsce młodszym i ewentualnym i potencjalnym bezrobotnym. Jak Pan prezydent Krzysztof Chojniak nie zaregowałby tak jak zreagował to wielkie byłoby oburzenie, że nie przestrzega prawa i utrzymuje emerytkę na stanowisku które może prowadzić ktoś młodszy. Co by nie zrobił byłoby źle. Więcej obiektywizmu dla władz. A że daje się stanowisko swoim to rzecz normalna na całym świecie, przecież ufam swoim i wypróbowanym, a nie obcym i niepewnym. Normalka.
Nie ma takiego przepisu prawnego. A jak czytam Pani Pol nabyła te prawa dwa lata temu
A dlaczego radio robi sensację z tego, że starsza pani idzie na emeryturę? W końcu prawa nabyła 2 lata temu. O co tu chodzi?
odpowiedź jest prosta: kolejna okazja, by źle napisać o Prezydencie, nawet, jeżeli to co robi jest dobre...
Jak dobrze robi to się powinieneś cieszyć, że to opisują :)
Zgadzam się Xoxo. Radio i ten portal wykorzystują każdą okazję żeby przyłożyć prezydentowi. Może czasem mają rację, ale częściej chyba nie. Tak się właśnie traci tzw. wiarygodność, panowie i panie dziennikarze. Może warto spojrzeć na wiele tematów obiektywnie, a nie tak jak to często robicie? Bo wiele osób przestaje was słuchać..
A wymieńcie mi to co prezydent zrobił dobrego dla Miasta. Bo ja takie rzeczy moge na palcach policzyć u jednej ręki?
Ziutku, proponuję pobrać ze strony UM biuletyn "Nasz Piotrków" i poczytać.
p.s. Dużo musisz mieć tych palców - to chyba jakaś anomalia genetyczna:)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!