metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nie emeryt ~nie emeryt (Gość)27.08.2009 22:21

A może wymieńmy urzędników magistratu, którzy przeszli na emeryturę albo rentę i zaraz zostali ponownie zatrudnieni? Jakoś Prezydentowi na przeszkadza to że biorą taką samą pensję albo wyższą i do tego jeszcze emeryturki! Jak wysyłać na emerytury to wszystkich. Młodzi nie mają pracy!!!

00

złośliwy ~złośliwy (Gość)24.08.2009 14:08

Ktoś z rodziny albo znajomych poszukuje pracy...???
No to stanowisko całkiem, całkiem;)

00

motyl ~motyl (Gość)24.08.2009 14:26

Jak myślicie, kto dostał już ten stołek? Ja mam swoje typy.

00

Aras ~Aras (Gość)24.08.2009 14:28

"związków zawodowych działających w MBP"... nie wiedziałem, że w miejskiej bibliotece potrzebny jest związek zawodowy, tym bardziej w liczbie mnogiej... To jakaś parodia.

00

xoxo ~xoxo (Gość)24.08.2009 14:39

nie, niech pracują do setki, a młodsi w marketach!

00

Piotr Piotrranga24.08.2009 15:44

Czy aby nie jest to czkawka po "Ruina w nowym opakowaniu?"
Taka jakaś zbieżność terminów.

00

Asasello ~Asasello (Gość)24.08.2009 16:11

Ciekawe komu Krzychu szykuje stołek ??? Znajomi czy rodzina ???

00

młody ~młody (Gość)24.08.2009 17:04

ja bym tam chętnie poszedł na emeryturę chociaż za młody jestem ,ale gdybym miał... to bym chciał.

00

na uklady nie ma rady ~na uklady nie ma rady (Gość)24.08.2009 22:29

"Asasello" napisał(a):
Ciekawe komu Krzychu szykuje stołek ??? Znajomi czy rodzina ???

Jeśli ktoś może odejść na emeryturę do dlaczego ma mieć dożywocie na zajmowanym stanowisku? Przecież najwyższy czas na młodych i operatywnych, którym starzy blokują rozwój i awans. Czy Piotrków ma być dalej miastem starczym, czy muszą z niego wyjeżdżać młodzi w poszukiwaniu lepszej i ciekawej pracy? Jeśli ktoś osiągnął wiek pozwalający na uzyskanie praw do emerytury to powinien się cieszyć, że może odejść (niejeden z Piomy chciałby mieć taką szansę).
Ktoś powie, a co będzie robił na emeryturze? A mało to roboty społecznej, a i ta za pieniądze się znajdzie jeśli jest się dobrym i trochę poszuka. Więc nie litujmy się tak nad tymi "pokrzywdzonymi".

00

Nemo ~Nemo (Gość)24.08.2009 22:36

Napewno p.Szperna - idę o zakład.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat