Panie Prezydencie. Miasto nie jest ceno biorcą tylko ceno dawca!!! W bardzo łatwy sposób można było to rozwiązać. Tak samo sprawa ciepłowni oraz MZK.Tyle milionów doplacac. Przedsiębiorstwem tak trzeba kierować aby zarabiał na siebie oraz swojego właściciela.
A jak ja nie chcę oddawać śmieci tylko je sprzedawać ? Kiedyś papier, butelki można było sprzedać. Dlaczego muszę je oddać i jeszcze do tego dopłacić. To firma śmieciowa powinna ludziom płacić.
"jak wtedy zmieniłaby się sytuacja finansowa miasta i jak wielu rzeczy w Piotrkowie nie moglibyśmy zrealizować.,,
A diety to jak sie mają do tego ?
Segregacja sanitarna też jest nielegalna, a ktoś też jakoś chce ją wprowadzić.
Wniosek taki, że zależy kto naciska - jeśli ludzie, to tego nie można, a jeśli ktoś pokroju klausa szwaba, to już można.
Cały wywiad Chojniak poświęcił na tłumaczenie się słuchaczom ze swojej dezyzji. A zdenerwowanie było bardzo słyszalne w głosie. Chyba poczuł strach przed nieuniknioną porażką podczas najbliższych wyborów.
Czyli w Chełmie można i jest to zgodne z prawem,ciekawe.
Może czas się przeprowadzić do Chełmna i dalej piastować funkcję przewodniczącego chełmskiego TBS-u.
Czyli pan prezydent bardzo nas nie lubi bierze tylko złe wzorce bo dobrych z Chełmna nie chcę wziąć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!