Przyznanie Concordii z panem Dzwonnikiem na czele dotacji w wysokości 115 000 zlotych jest jakimś ponurym zartem . Klub który pałeta sie na końcu tabeli, który de facto nie prowadzi pracy z młodzieżą / jesli sie mylę to poprosze o wyniki współzawodnictwa w sporcie mlodziezowym/ ma otrzymać dotacje zblizoną do dotacji czołowej druzyny piłki recznej w ekstraklasie?
Te 115 tysięcy na Concordię to z moich pieniędzy!!??
Nie zgadzam się na to. To jest jawne wyrzucanie publicznych pieniędzy w błoto!!!
Wolałbym, żeby połowa tej kwoty przekazana została na klub "Przyjaźń".
widzewiak,kibic-{jedna osoba} tak to też z mojego podatku są te dotacje, nie tylko twoje pieniadze. Jak sprawdziłem ubiegły rok 2010 to wyszło mi ,że Concordia została pozbawiona stypendium ima mniejszą dotację co daje łacznie około 300.000zł mniej.Ja jestem wiekim zwolennikiem Concordii i chcę aby moje pieniądze z podatków wspomagały ten wielce zasłużony dla naszego miasta klub.A ty kolego "dwojga imion" przestań wyżywać się na innych klubach.Pozdrawiam
Po pierwsze: nie jesteśmy kolegami.
Po drugie: moderatorzy tego portalu pilnują aby pod jednym tematem podpisywać się jednym nickiem - nie raz zwracali na to uwagę Szerlok'u.
T Concordia kiedyś dostawała kiedyś o 300 tysięcy więcej??? Gdzie jest ABW???
Zwracam się z prośbą aby ten klub został pozbawiony mojej części podatku!!!
widzewiak , ale jesteś podjarany,popełniasz błędy stylistyczne,a czy ty płacisz podatki?
A Champions Team za co dostaje tą kasę? Przecież w ogóle o nich nie słychać. Ani 1 zawodnik nie był nawet 3 w województwie, nie mówiąc dalej. haha, dobry żart. Prowadzący tam "trener" nawet grać nie potrafi. I dziwić się dzieciom, że nie mają sukcesów ŻADNYCH!!!!
Champions Team to klubik, w którym od czasu do czasu trenuje kilku zawodników. Na turnieje nie jeżdżą i sukcesów nie mają. Dostał dotację, bo trener i prezes zarazem jest pracownikiem OSIR, po godzinach czasem dorabia w tym klubiku. No żeby jeszcze po godzinach...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!