Dla Concordii 115 000 złotych??? Za co? Po co? Dla kogo? Przecież to brzmi jak jakiś kiepski żart. Tyle pieniędzy dla zespołu, który za chwilę spadnie do IV ligi?
Może z przyznaniem tak wysokiej dotacji należało wstrzymać się, aż prezes Concordii Dariusz Dzwonnik obroni przed sądem zarzuty, które postawiła mu piotrkowska prokuratura za działanie na szkodę klubu. Bo w to, że facet poda się do dymisji do czasu wyjaśnienia zarzutów nie wierzą nawet najwierniejsi kibice (z trzydziestki, która przychodzi na mecze)
czyli zgodnie z koncepcja p. prezydenta mamy równych i równiejszych , lepszych i gorszych . gdyby teoretycznie mój syn chciał zając się sportem to musi wybrać zapasy , piłkę nożną /w concordi/ lub piłkę ręczną . wtedy dostanie torbę , buty , zapiszę się do klasy pseudosportowej itd...
ale gdyby zamarzył mu się tenis albo siatkówka to musi niestety szarpnąc mnie za kieszeń gdyż znajdzie się w grupie sportów "mniej uprzywilejowanych" . wolę nie myśleć co by było gdyby chciał zostać kolarzem , chociaz z drugiej strony szkoda kasy na "pedałowanie"
a swoją droga to ciekawe kto i na jakich zasadach dzieli społeczną kasę wg. własnego widzimisię , dlaczego są takie dysproporcje w wysokosci dotacji , kto wymyśla taką a nie inną strategię podziału środków skoro nie ma żadnego społecznego ciała opiniotwórczego
Przyznawać dotację w wysokości 1000złotych,gdy pani asystent miesięcznie zarabia 7 tysięcy to żart i nietakt.I jescze się tym chwalić.
Co do Concordii.Zmarłemu to nawet kadzidło nie pomoże.Co najwyżej prezesunio będzie mięć za co pić przez parę dni..Oranżadę miałem na myśli oczywiście..
dlaczego ? przecież 1 piłeczka do ping-ponga kosztuje 50 groszy , za 1000zł będą ich mieli na 3 lata . a już za rok kolejna dotacja , może dostaną 1300zł?
Panie Prezydencie!Po dzisiejszym meczu Piotrcovii już wiadomo
kto jest w sporcie nr 1 w mieście.Kasa tylko dla Piotrcovii bez względu na to co będzie dalej w play-off.Piłka ręczna pań
może dla miasta zdobyć w następnym sezonie mistrzaPolski. Tylko trzeba pomagać systematycznie.Piotrków -Piotrcovia !!!!
Piotrkowianin to bardzo fajny gościu jest.
Bardzo fajne jego posty są.
Lubię czytać je.
Piotrkowianin zupełnie spoko jest.
Piotrkowianin, słuchaj, mam małą prośbę.
Pożyczyłbyś mi 2 stówki? Tj. 200 PLN? Wyhaczyłem w necie coś w rozsądnej cenie, jak sądzę, a oddam ci zaraz jak tylko będę miał. Poratujesz kolegę jakoś?
http://tnij.org/kvjz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!