' z pieskiem czy bez pieska ' mogę iść kłódkę przypiąć na mostku zakochanych
No proszę jak się władza cieszy. Czy Pan Prezydent poświęci na ten piknik trochę więcej czasu czy znów przysłowiowe 5min bo mam troche pytań :)))
to żenujące!
prezydent to może przypinać medale, ordery a kłódki to powinien zostawić dozorcom.
A jak się prezydentowi zachce pierwsze albo drugie? To czy będzie robił pod mostkiem?
...a co z rewitalizacji stawu i fontanny przecież mało być tak pięknie a jest trochę wody i kupa gruzu na środku, co z ptactwa które za chwil parę zniszczy piękne alejki i ławki swoimi dochodami. Mam nadziej ze w związku z brakiem toalet w parku zostanie wprowadzony zakaz picia i jedzenia czegokolwiek.
niech pan prezydent wezmie si za co inne niema co robic tyle innych prac nie wykonczonych
No a kto tak ochrzcił ten mostek? I znowuż mieszkańcy miasta mają okazję do porozmawiania z prezydentem Chojniakiem. A mieszkańcy tak narzekają że prezydent nie ma czasu dla nich. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!