metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kolor ~kolor (Gość)22.12.2012 17:26

miałem kiedyś w dpsie praktyki i boże zachowaj abym kiedyś tam trafił....

00

tutaj tutajranga22.12.2012 19:10

"dystansuje się'.Fajnie. Fajnie.

00

spostrzegawczy ~spostrzegawczy (Gość)22.12.2012 20:33

"Nika" napisał(a):

Może mają, ale przyspawane do stołka :-)))))

00

Anna ~Anna (Gość)22.12.2012 22:06

Miałam sen. Przyszedł do mnie na śnie Anioł i tak rzekł:
Anno, w rezultacie ludowego gniewu w referendum gminnym obalicie króla swego Krzysztofa I Pobożnego, a potem zaniedługo sobie obierzecie na tron piotrkowowy nowego władcę i zapowiadam Tobie, że tym razem niewiasta w grodzie Waszym sprawować będzie władzę przez lat osiem. Idź Anno i powiedz tą dobrą nowinę wszystkim których napotkasz.
Weselmy się, radujmy się. alleluja, alleluja!

00

hr ~hr (Gość)22.12.2012 22:34

Żałośnie prezydent komentuje wypowiedź M.Krawczyńskiego. Zamiast komentować, powinien mu wręczyć wypowiedzenie.

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)23.12.2012 09:09

A ja dziękuję Prezydentowi za szybką reakcję. Teraz tylko iść za ciosem - i zagonić do pracy ludzi z Biura Prasowego.
I w ogóle przypomnieć wszystkim urzędnikom "odkąd - dokąd" ich działki.
A panu Krawczyńskiemu się dobrze przyjrzeć. Buta i arogancja na ogół przykrywają barak merytorycznych kompetencji i skłonność do intrygowania.

00

3XB ~3XB (Gość)23.12.2012 10:38

"taki-jeden" napisał(a):
A ja dziękuję Prezydentowi za szybką reakcję.

Ale za jaką reakcję? Przecież nie było żadnej reakcji. To jedno zdanko napisane niezgrabnie w imieniu prezia przez inspektora Bąkowicza (style ble-ble do rozpoznania) z biura prasowego nic nie załatwia. Nic. Tylko jeszcze bardziej ośmiesza tego prezia i ten cały jego "Urzund".

"taki-jeden" napisał(a):
A panu Krawczyńskiemu się dobrze przyjrzeć. Buta i arogancja na ogół przykrywają barak merytorycznych kompetencji i skłonność do intrygowania.

Tylko to jedno - "barak" jest w twoim poście prawdą. Tak, to cały barak. A do tego jeszcze - bardak. Oraz burdel.

00

chiński fotograf chiński fotografranga23.12.2012 12:22

Hicior grudnia, czyli pełnonocnik Prezydenta Miasta ds. Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Zdrowia i Pomocy Społecznej
http://img38.imageshack.us/img38/782/krawczyski.jpg

00

daro123 ~daro123 (Gość)25.12.2012 15:28

p. Prezydencie pan się nie boi p. Krawczyński z octem za panem stoi.

00

shocking ~shocking (Gość)25.12.2012 19:17

"chinski-fotograf" napisał(a):
Hicior grudnia, czyli pełnonocnik Prezydenta Miasta ds. Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Zdrowia i Pomocy Społecznej
http://img38.imageshack.us/img38/782/krawczyski.jpg

Ooo, ja cię!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat