chojniak górą .PIO.nie nazywajcie ludzi idiotami tylko dla tego że nie udało wam się odwołać prezydenta .
Jakie całe? Znów bujasz w obłokach :)))
Panie od barów nuda cię dopadła i "kopiuj/wklej"czytam drugi artykuł i trzeci raz napotykam ten sam tekst-jesteś monotematyczny :(
Niech, to w końcu do wszystkich niezadowolonych dotrze. A więc nie poszliśmy, ponieważ popieramy prezydenta Chojniaka.Naprawdę nie interesuje nas zdanie wszystkich niezadowolonych, a kogo, wiemy. Nie wypisujcie tutaj bredni, wiemy dokładnie kto za referendum i kto jest najbardziej niezadowolony, ha,ha,ha.
Jakże powiada moja babuszka,lepiej udawać ciemniaka niż dostać w ryja za wyrażanie swojego zdania ,takie na tym forum jest ciśnienie,że co nie którym meliska by się przydała-Narodzie WYLUZUJ SIĘ
inaczej, owczy pęd
Generalnie jestem przeciwnikiem tego referendum i innych takich w innych miastach - głosuje się na 4 laTA I TYLE, a takie e międzyczasie to marnowanie naszych pieniędzy. Ale to co dzisiaj zobaczyłam na głównej drodze Piorkowa - to wyraz wielkiej niekompetencji pracowników miasta. Jak można zamknąć trzypasmową drogę a infomację o tym umieścic tuż przed samym zjazdem w kręte uliczki Piotrkowa. Z buta miałam 5 minut do domu, ale dzięki bezmyślnemu oznakowaniu spędziłam w aucie godzinę. Oczywiście od policji dowiedziałam się że ich to nic nie obchodzi - a przecież to Kierownik ruchu drogowego w policji zatwiedza plany oznakowań objazdów. Straż miejska skierowała mnie na jutro od godz. 7-15, Biuro Interwencji Kryzysowej nie podnosi słuchawki - dla mnie to jakiś bezwład. Mieszkałam szereg lat w północnej Polsce i mimo, że ten region jest rodzinny to wstyd mi za taki bajzel organizacyjny. i mam nadzieję że życie pokieruje mnie jeszcze tam gdzie szanuje się ludzi, którzy płacą podatki urzędnikom nie za bezmyślność i lekceważenie ale za zaangażowanie i posiadanie szarych komórek..
Zaszokowal mnie dzisiejszy komentarz p. Katarzyny Rozpedek - ucieszył ją wynik referendum! Prawie 4 tys mieszkańców było za odwolaniem prezydenta! Wiedzą teraz, że warto wziąść udział w wyborach samorządowych!!! Czyli za pieniądze mieszkańców zrobili sobie sadarz przed wyborczy! P. Rozpedek, p. Gletkier, p. Pampuch, l. Dzwonnik, p. Matusewicz, p. Brylski, p. Radziszewska - ile biednych dzieci dostaloby obiady w szkole za 120 tys, które miasto musialo dlawaszego sadarzu? Proste zadanie matematyczne: obiad dla ucznia w szkole kosztuje 4, 50 zl, ile dzieci zjadloby obiad, gdyby te 120 tys zl wydano na ten cel? A moze kupicie jakis obwozny baner na ten temat?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!