W lansie siebie ten Pań jest rewelacyjny. Oj sodóweczka uderzyła do głowy Panu prezydentowi. Catering rozumiem za nasze??? Do roboty! A nie bryllowanie na salonach. Coś chociaż zrobił Pan dla przedsiębiorców na tym spotkaniu?
Musiał prezio zgonic radnych i pracowników żeby była frekwencja :)))
A to nie ma przyszłego nowego wspaniałego dyrektora WORD-u pana Sokalskiego? Przecież to taki wielki piotrkowski przedsiębiorca, w 15 firmach już pracował nie dłużej niż 3 miesiące, bo bidulek mąci i za każdym razem El Dorado kończy się klęską. Jego myślenie takie jak tatusia z Nicianej - wszystko mi się należy i za darmo, bo prezydentem byłem. Żałośni są Ci ludzie, ale czego się spodziewać po osobach z koalicji 13 grudnia?
dołożyć więcej płatnych parkingów ,dołożyć wytyczne /zielonego ładu/ SPEŁNIĆ /NIE? / 100 obietnic na 100 dni i mamy wzrost jak XXXXXX ale lepiej bic pianę za nasze podatki
Co trzeba zrobić żeby być takim przedsiębiorcą? Pracuję w budżetówce i na nic mnie nie stać
Wystarczy obniżyć podatki ale zamiast tego trzeba za publiczne pieniądze robić mityngi, szkolenia, programy i tym podobne pierdoły
Byłem jednym z zaproszonych i powiem tak....ta godzina była godziną straconą. Myślałem, że prezydent zechce oddać nam przedsiębiorcom głos , opowiedzieć o roblemach, które napotykamy we współpracy z samorządem itd. Myślałem, że rzedstawi nam konkretną ofertę np. Obniżenie podatku itd. Nic takiego nie padło.... suche prezentację i promocja Prezesa Łódzkiej Strefy. A potem brylowanie na salonach i rozmowy o niczym.....
Miałem nie pisać komentarzy, ale jak widzę te negatywne komentarze o niczym, to nie mogę się powstrzymać. Dziękuję za to spotkanie, było otwarte dla każdego, każdy mógł przyjść (w przeciwieństwie do tego jak zapraszał na spotkania były Prezydent) każdy mógł zabrać głos w trakcie prezentacji i każdy mógł osobiście podejść i porozmawiać zarówno z Prezydentem Wiernickim jak i innymi gośćmi. Mi udało się porozmawiać i umówić się na spotkanie, niczego więcej nie oczekiwałem.
Uśmiechnięta Polska: nie ma benzyny po 5,19zł; kwoty wolnej od podatku w wysokości 60 tys. zł; podwyżki zasiłku pogrzebowego oraz wielu innych ze 100 obietnic. Natomiast w budżecie na 2025 rok będzie deficyt w wysokości 289 miliardów złotych. Uśmiechajcie się do woli Polacy.
Ten Pan Wiernicki jest jakiś pogubiony i zastraszony. Szkoda mi go. Brak mu pewności siebie. Boję się że się poogubi - biedak. Głosowałam na niego ale już żałuję, że nie na Panią Mariolę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!