Dokładnie masz rację obraziłem głowę państwa wstyd mi :(
Państwo policyjne
zasadniczo nie powinienem tego cytować ale.. tego typu komentarze świadczą o poziomie świadomości politycznej kreowanej w dużej mierze przez TuskVisonNetwork i Gazetę Wybiórczą. W ludziach tkwi katastrofalna niewiedza o kompetencjach rządzących w naszym kraju, że to przede wszystkim rząd odpowiada za sytuację gospodarczą kraju a nie Prezydent RP. Profesjonalnie prowadzona propaganda rządu PO skutecznie zaciemnia obraz naszej gospodarki , a TVN i inne media będące własnością obcego kapitału od dłuższego czasu starają się dyskredytować Prezydenta RP.
"klet" który dla mnie jest zerem jest tego najlepszy przykładem bezwiednie powtarzającym oklepane, fałszywe niczym nie poparte opinie o L. Kaczyńskim
jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu, zapal sobie skręta albo walnij lufę , wyprowadź się do Peru poprawi ci się na pewno
Ale za co taki facio pojedzie do Peru, jego nawet nie stać na bilet do Łęk Szlacheckich?
Niektórzy zawsze pozostaną dużymi dziećmi lub pożytecznymi idiotami. Przykre, ale prawdziwe!
Padłem ze śmiechu ... zobaczcie ten link:
www.tvn24.pl/-1,1591249,0,1,dekoracja-robi-psikusa,wiadomosc.html
żałować tylko że wódz się spóźnił o te kilkanaście sekund... szkoda bo by poszło na cały świat..
Te, Piotr.Covianin (czy może PIS-uaro.Vianin) to też spreparowało TVN???
klet napisał " co ta kupa..." nie określił jednoznacznie o jaką kupę ( o kogo) chodzi, tak więc Twój domysł że o Prezydenta Ciebie stawia w kręgu osób podejrzanych o zniesławienie głowy państwa Panie P.Covianinie, i tak jak napisałeś pewnie CBŚ już ma twój IP!!!
TVN???
z czym niby matusewicz byl lepszy od chojniaka??? z tym chyba ze wszystkich w wałki robil !!! a chojniak nie robi wcale nic na pokaz, przynajmniej sie stara a nie to co inni
Lechu to chyba do naszego prezydenta nie przyjechał w odwiedziny bo to przeciez szkoła handlowa go zaprosiła, moze już nie mieli co robic to chcieli się z kogos posmiac bo nie wiem po co Te całe wykłady skoro ten cały Lechu żyje w całkiem innym swiecie niż zwykli ludzie w naszej miescinie, bo u nas średnia krajowa to chyba wynosi nie wiecej niż 1500 a nie ponad 3000 tysie
A gdzie informacja o organizacyjnej wpadce? Przecież o 13:09 runął na scenę napis "Wyższa Szkoła Handlowa". Oj! Koledzy dziennikarze... takiego wydarzenia nie odnotować?!
czytaj dokładnie co napisałem albo zapisz sie na kurs czytania ze zrozumieniem ponieważ ja nie pisałem nic o adresach IP
ps. zmień zioła na słabsze:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!