A pisowcy dalej swoje, ujadają i ujadają jak te burki ,na próżno!
Wiernicki wez się do roboty bo jak na tą chwilę Facebook i tok tok ci najlepiej wychodzą.
Osobom krytykującym WOŚP życzę opamietania, które może przyjść niestety dopiero chwili, gdy osoba najbliższa lub własne dziecko będzie chore i od sprzętu WOŚP będzie zależeć zdrowie lub życie. Pomoc innym nie ma ideologii lub barw politycznych. WOŚP składając sprawozdania finansowe rozlicza swoje pieniądze, co można sprawdzić samemu. Co do prezydenta to wielkie brawa za wsparcie tej szlachetniej inicjatywy. Niestety poprzednik - prawdziwy katolik nigdy nie miał chęci (i odwagi) wesprzeć tej inicjatywy naprzeciw kościółkowi. A ponoć bliźnim trzeba pomagać. Wreszcie mamy aktywnego prezydenta
W 2024 wpłaciłem ok.10000 zł składki zdrowotnej, jak chciałem zrobić badanie krwi, musiałem zapłacić i przestańcie pieprzyć o dobrodzieju.
To chyba raczej artystka przekazała, Julek tylko pośredniczył w przekazaniu, aby sobie fotke trzasnąć z Darkiem i serduszkiem
Jeżeli WŚP z drobnych darowizn wyposaża szpitale w najdroższe sprzęty. To gdzie rozchodzą się ogromne pieniądze z naszych tak zwanych składek zdrowotnych ? Kto te składki pożera ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!