Ja chciałem zapytać czy oś.MALINOWA to podlega pod inną gminnę,to proszę nie pobierać podatku.Jak mróz chwycił,to do "poimy"lustro.
SP 10 do likwidacji, na Żwirki przywrócic SP 18 i po problemie. Tzw.nauczuciele z sp10 na kasy do Castorsmy z szefostwem na czele.
To co ten człowiek wygaduje,to czysta chipokryzja,on dokona czystek na nie wygodnych jak to robił wcześniej,ale będzie miał na kogo zgonić.To zwykły cwaniak i obłudnik.
nauczycielskie psy szczekają a karawana jedzie dalej brawo PIS za peło obłudne wykształciuch krzyczały że gimnazja trzeba zlikwidować a teraz sz.cze.kają że mają pozostać taka jest z polka świnia....
Czy ktos wie gdzie ulokują klasy 7 z SP nr 12 obecnie jest osiem klas szostych jak przyjdą pierwszaki nie realne jest aby pomieścić tyle klas w tym budynku
Ktoś wie ile lat ma mieć po nowemu dziecko jak idzie do zerówki? Bo moje ma 5 lat i do szkoły miało iść od przyszłego roku. A tu mówią, że do przedszkola znowu. ja za to płacił nie bedę, bo myślałem, że do szkoły pójdzie,a przedszkole 500 miesięcznie bierze.
Szkoła podstawowa nr.2 do gimnazjum nr.5, przecież w tej podstawówce jest tylko kilka klas, a co z dziećmi z 12stki jak zostaną 6ste klasy i dojdą pierwszaki to oni się tam poduszą.
Brednie. W SP nr 16 jest po 6 oddziałów, a dzieci z II i III klasy chodzą do szkoły na 10:40 lub 11:40, a kończą lekcje o 15:20.
Wystarczy reaktywować SP nr 18 i przenieść tam część uczniów z SP nr 16, które będą miały bliżej do szkoły - np. z ul. Roosevelta, Żwirki i przyległych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!