Ten szesnastoletni kozak ,któremu ogranicza się wolność osobistą jest godny pożałowania. Zawsze w trudnych i wyjątkowych chwilach potrafiliśmy się jednoczyć. Chrońmy naszych bliskich i siebie. Ci do których jeszcze nie dotarło co się dzieje niech nie zabierają głosu. Śmierć tylu ludzi to powód do zadumy , ostrzeżenie dla innych. Wszystko zależy od nas, nie bądźmy zbyt pewni siebie,bo to może nas zgubić.
Ludzie opamiętajcie się. Chcecie drugich Włoch. Mamy ograniczyć wychodzenie to ograniczmy. Nie po to zamykają szkoły,przychodnie,urzędy abyśmy spacerowali po deptaku.
Przestańcie srać w gacie niektórzy zachowują się tak jakby powietrze było po wybuchu atomu. wychodzić normalnie w swoim gronie ,łazić po lasach, spacerować i ciepło się ubierać będzie dobrze
Ja kupiłam amulet chroniący mnie przed wirusem.Trochę drogi ale jestem chroniona teraz.
Dlaczego nie są pozamykane Urzędy? Ludzie przyjeżdżający z zagranicy przychodzą załatwiać sprawy urzędowe, co powinno być definitywnie zabronione, aby nie narażac pracowników urzędu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!