metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zuzanna ~Zuzanna (Gość)25.02.2025 22:15

Dominikanin ojciec Paweł Gużyński mówi: „Człowiek przyzwoity pewnych rzeczy nie robi i to jedyny rodzaj pewności, jaki możemy drugiemu człowiekowi ofiarować. Dlatego to jest takie cenne. Spotykam człowieka przyzwoitego i z jego strony nic mi nie grozi. Człowiek przyzwoity ma w sobie granice, których nie przekracza”.

200

gość ? ~gość ? (Gość)25.02.2025 19:01

Pan Prezydent mówi m.in. jest mi niezwykle przykro i ubolewam nad tym, że moje życie prywatne stało się przedmiotem publicznej dyskusji. Mnie i moich bliskich dotknął hejt itd. tzn. że nie wiedział że jest osobą publiczną? Ubolewa nad hejtem, a nie nad przyczyną, czyli swoim zachowaniem, nad tym co zrobił? Zero skruchy. Wychodzi na to, że my zawiniliśmy a on jest w porządku. Po prostu straciliśmy zaufanie jakim go obdarzyliśmy przed wyborami. Nie minął rok jego prezydentury i taki numer, co będzie dalej? jest osobą publiczną i musi spełniać pewne standardy, również w życiu prywatnym, w przeciwnym razie nie zdobędzie naszego poważania i szacunku, bo niby czym? takim zachowaniem?
I co? teraz będzie nas straszył, ścigał i zamykał nam buzie? Póki co mamy wolność słowa i demokrację zapewnioną przez nasze państwo, a nie przez widzimisię Pana Prezydenta.

463

Kuśka ~Kuśka (Gość)25.02.2025 21:59

Po czynach go poznacie i poznaliśmy

220

Mieszczuch ~Mieszczuch (Gość)25.02.2025 21:53

Gdyby był człowiekiem honoru to za takie zachowanie ktöre nie uchodzi na takim stanowisku powinien zrezygnować ze stanowiska dla dobra sprawy.

151

Moja ocena ~Moja ocena (Gość)25.02.2025 21:52

Oceniam przez pryzmat pracy i efektów. Na razie Zero.

211

Analiza ~Analiza (Gość)25.02.2025 19:38

Nie wiem kto mu doradza w sprawach wizerunkowych,ale to jakaś katastrofa,w ciągu 9 miesięcy stracił chyba 80 proc elektoratu,dodając do tego fakt że połowa ludzi która na niego głosowała głosował tak naprawdę przeciw panu Chojniakowi,.wychodzi mu poparcie aktualne może na poziomie 10 proc

404

Lotek ~Lotek (Gość)25.02.2025 19:07

Widać że hejterzy z Rady Miasta w formie

423

polaczek123456 ~polaczek123456 (Gość)25.02.2025 21:40

Rozczarował mnie pan tym bardziej że znam pana żonę a tu święte słowa Od osób na świeczniku, nauczyciela, księdza dyrektora itd. wymaga się więcej bo są przykładem dla innych. Ot i wszystko w sprawie.

131

RudyDonek ~RudyDonek (Gość)25.02.2025 21:19

Obecna władza jest tak zaślepiona pychą że nie przyjmuje krytyki i myli ją z hejtem.Ciekawe ile marszów kobiet było by organizowanych jeśli prezydentem był by ktoś z PIS lub Konfederacji.

123

Gość - ówa ~Gość - ówa (Gość)25.02.2025 21:08

Z tym "rozwojem" miasta to bym nie przesadzała. Co niby się tak rozwinęło??

241

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat