I druga sprawa. Najpierw wołacie by coś powiedział... zrobił to...znów źle.
Czy Wy nie macie w życiu ciekawszych tematów jak choćby walka o Waszą lub sąsiednią, zniszczoną ulicę. Do gadania wszyscy, do roboty niewielu...jak i tych kamieni.
Kiedyś, jak ktoś obrażał twoją rodzinę to dawałeś takiej osobie w ryj.
A teraz??
Sąd.
Spokojne czasy tworzą miękkich ludzi...
Az obejrze jutrzejsza sesje rady miasta I wezme popcorn! Zaslanianie sie hejtem jest niepowazne I mam nadzieje ze radni nie pozwola zapomniec, bo to zachowanie jest zwyczajnie niegodne pelnionej funkcji. Nie pozdrawiam Niewiernicki!
Nie do końca są to prywatne pańskie sprawy- samochód był służbowy i urzędniczkę pan przyjmował do pracy.
Najpierw to trzeba było się rozwieść, potem szukac kolejnej partnerki i na pewno nie w służbowym aucie.
Straszenie prawnikami za kasy powiedzieć "mój błąd, moja wina,przepraszam wszystkich których skrzywdziłem lub rozczarowałem" to nie jest honorowe wyjście z sytuacji
Kto z WAS jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Coś nie widać nikogo, a pohukiwać na puszczy(anonimowo) to nawet sowa potrafi.
Typowa Patologia moralna - bardzo częsta dla urzędów i dużych firm. Prezydent wykorzystujący swoje stanowisko do zaspokajania swoich seksualnych żądzy. Szkoda jego zdradzonej żony i zdradzonego partnera kochanki Prezydenta Juliusza. Prezydent Julek powinien szybko 'posunąć :D" się podać do dymisji gdyż jego wartości oraz zachowanie są zepsute i to go dyskwalifikuje jako gospodarza miasta. Dosyć takich zachowania w samorządowym samochodzie za pieniądze podatników. Jednym słowem Dno i szambo. To nie jest hejt tylko życiowa ocena mieszkańców.
Ta prywatność do uszanowania przez lud to taka jest i prywatna, i publiczna - jak toaleta u Kiepskich. Przed wyborami jedno, przy kryzysie wizerunkowym drugie. Byłby konsekwentny, nie byłoby przykrych konsekwencji...
Tupet pełną parą. Ludzie są wykorzystywani w pracach fizycznych, nie sposób dobrnąć do kolejnego miesiąca. Mówi się o milionach na inwestycje,najlepiej podwinąć rękawy i samemu wziąć się do tej pracy skoro nie hańbi. Oby starczyło na lekarza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!