Przechodzi do fazy numer 2 czyli straszyć ludzi pozwami. Miejmy nadzieje, że te wzmiankowane analizy prawne dzieją się w ramach prywatnych funduszy Czarodzieja a nie z miejskich finansów bo będzie nowa afera.
Nic z tego nie rozumiem. Raz mi mówią, że jak w domu tak w firmie potem, że to dwie oddzielne sprawy. Kogo tu słuchać?
I co, pisałem że będzie gra na przeczekanie. Stary piotrkowski trik :))) W końcu pan Gawliński nie na darmośpiewał : Jeden dzień jedna noc, a w życiu jakby piękniej... Byłem z nią parę chwil było tak namiętnie .... Myślę że nie stało się nic .... :)))
Więc Republika miała rację, na szczęście to chlopak z Platformy od Tuska więc to tylko jego prywatna sprawa. Jeśli to byłby ktoś z PIS to miałby o 6:00 ludzi z ABW.
A tak to co ma życie prywatne prezydenta do Jego pracy.Rozumiem gdyby był "ksiedzem" Życie jest życiem.To co czytam w tych komentarzach jest takie "inteligentne"!
I niech jedzie z hejterow z pozwami. Niech płacą nawiązki na WOŚP lub na schronisko !
Najważniejsze żeby prezydent dbał o miasto, pomagał mieszkańcom a jego życie prywatne to wyłącznie jego sprawa
Ktoś kto pisał to oświadczenie to chyba też dostał pracę po znajomości ,oświadczenie o niczym zero konkretów zresztą jak wszystkie newsy jakie nam ostatnio serwuje urząd miasta oraz prezydent .Smutne jest to że z piotrkowian robi się idiotów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!