Leoś, Ty już chyba przedawkowałeś tę wiosenkę ;-)) Szybciutko do domku! (zwłaszcza, że już się zaczyna chmurzyć) :-(
Leoś to chyba Błażej C.
Referendum o odwołanie dyktatora,prokuratura tu nic zdziała,jak zwykle...
Słuchajcie, językowe bidule. Nie próbujcie stylizować swych marnych wypowiedzi na mój wzór. Nie dorastacie mi do pięt i nie próbujcie z wysokości ratlerka do pyska buldoga podskakiwać. Mrzonki o referendum tak... Że Chojniak be, be... Zgadza się, piszcie... Co Wam innego pozostało. Ale czyńcie to zgodnie ze swoja stylistyką, bo Wasze wypociny brakiem ogłady językowej trącą.
Tak. Wpierw do szkół, później do publikacji. Znacznie później!
Oj durnyj, ty durnyj Leoś. Za wcześnie cię mama odstawiła od cyca dlatego chyba tak majaczysz.
No toś się, brachu, wysilił. Wiem, wiem... To przez Chojniaka.Zamiast czytać i ubogacać swoje kompetencje językowe, musisz ścigać Naszego Prezydenta w wirtualnym świecie. Tylko referenum może tu coś załatwić, nie?
Acha, jeszcze coś. Będa burze. Też przez Chojniaka. Kupcie kolejny baner.
Panowie wyrok w sprawie identycznej jak wyżej zapadł w Radomsku. Zobaczymy jak będzie w Piotrkowie. Moim zdaniem K. Chojniak właśnie traci mandat i co by nie mówić, ja się cieszę :)
http://radomsko.naszemiasto.pl/artykul/1372121,byly-wiceprezes-pzpn-eugeniusz-kolator-skazany-dzialal-na,id,t.html
- nie napinaj się. Bo walisz byki jak biedny dysortograf. Choćby z tym "acha".
- poducz się, kiedy używać wielkich liter, bo w tej mierze nie panuje (jak ci się wydaje) dowolność.
- naucz się zapisywać swe złote myśli po polsku, np. poczytaj, co to jest spacja i gdzie jest jej miejsce.
http://sjp.pwn.pl/slownik/2439013/aha[cytat="Leos"]Słuchajcie, językowe bidule. Nie próbujcie stylizować swych marnych wypowiedzi na mój wzór. Nie dorastacie mi do pięt i nie próbujcie z wysokości ratlerka do pyska buldoga podskakiwać.
Odrobinę pokory, Leoś! I znaj swoje miejsce w szyku.
Bo widzisz, ja z Ludu, ale wykształcony. Wielkie litery można używać ze względów emocjonalnych w przypadku rzeczowników pospolitych. Poza tym, niedouczony cenzorze, w wyliczeniach po myślnikach nie stawia się kropek. Zajrzyj do słownika ortograficznego, proszę, dopiero wówczas zwracaj mądrzejszym uwagę. Jeszcze jedno, nie bój się rozmiarów tej książki, nie wszystko trzeba czytać, hasła są tam ułożone w kolejności alfabetycznej. Znasz alfabet? Tego uczą w szkole podstawowej. W razie czego wpisz w przeglądarkę: a,ą,b,c,ć,d...
Tytuł artykułu to "Prezydent pod lupa śledczych" a tu brak komentarzy na ten temat tylko wzajemne pożeranie się a pan LEOŚ jest wyjątkowo zajadły i złośliwy. Te jego epitety kierowane do internautów którzy się wypowiadają na jakiś temat są podobne do tych które wygłasza Prezydent naszego miasta do swoich przeciwników w jednym słowie chociażby "frustraci". Przykre ale prawdziwe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!