Zakładam że Pan Prezydent na początek jak zwykle zacznie wymieniać płyty chodnikowe na kostke na ścieżkach dla pieszych, a reszta budżetu zostanie przeznacza na łatanie dziur w okresie zimowym
Ja nie wiem czy w Piotrkowie Trybunalskim powinna być ul. Roosevelta. Przecież on w Jałcie oddał Polskę w łapy ZSRR.
Mieszkam tam w tym rozwalającym się budynku na chorymzoncie. Widzicie?
Ruswelta zawsze tylko KKS
Jak już ma być remont generalny to warto pomyśleć o wiadukcie nad torami PKP. Wiem, że to przerasta wyobrażenie rządzących ale należy myśleć przyszłościowo i o wygodzie ludzi.
A czy te pieniądze są juz na koncie miasta czy tez to jest taka gatka jak Macierewicz kupowal śmigłowce dla wojska że juz za chwile za momencik i do tej pory nie ma żadnego
Zrobią takie inwestycje że szkoda słów np inwestycja koło bugaja komu to potrzebne zrobić najpierw kąpielisko nie koczownik wyczyścić duży Bugaj bo za parę lat będzie można przejąć sobie na jeziorna środkiem stawu tak Bugaj zarasta
No proszę , Chojniak już wcześniej wiedział, że będzie Polski Ład i starał się o kasę. Będzie teraz na granit i żeliwne latarnie.
Najpierw rząd zabiera a potem rozdają mówiąc że oni dają!
To nasze pieniądze z podatków.
Ceny tak rosną że aż boję się pomyśleć jak za chwilę banknoty będą o nominale 1 lub 2 tysiące.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!