Do ...brawo ja.....ty to masz chyba dostęp do xxx informacji bo widzę że sypiesz wiedzą i masz dostęp bo masz info z 1 ręki
Chłopstwo piotrkowskie już w depresji tu w radiu i tv żydki be a tu najjaśniejszy się z nimi oficjalnie buja, jak to przegryźć -jak żyć -przecież Jezus był polokim a łoni tu piszą takie rzeczy? A pan przenajświętszy przewodniczący katolicki Maryjan niezastępowany dożywotnio przewodniczący - po co pojechał do Izraela - może dobrze dają jeść i to w promocji albo co ! ciekaw jestem po co bo chyba nie po naukę?
Jak to próżno szukać takich informacji wystarczy sprawdzić w systemie lotnisk czy Krzysztof ch.wylatywal.skąd.kiedy i każdy wie.to tak jak ja się pytam mojego listonosza ile ubek czy gej z klatki obok dostaje kasy.zawsze powie.nawet jak mają esbecy na koncie kasę jak ci co z pingotowa na parodiach w rynku się spotykają.informacja to rzecz najcenniejsza powiem od do i gdzie był za koniaka.wystarczyło że zadzwoniłem do U.M.
To pierwsza inicjatywa Pana Prezydenta, której Lanceta Trybunalska nie zmiażdży, ponieważ właściciel tej lancety głosi pochwalę Izraelitów.
Brak słów teraz wiadomo dlaczego to miasto upada. widać Pan Chojniak przykład od rządu wziął
Wszystko jasne ................. za ile Prezydent sprzedał obecną bibliotekę i które kamienice zostaną oddane ........... a może całe Stare Miasto ..... zazdrości H.G.W. ...... i ta tajemnicza wizyta u rodaków ...........
jestem za hebrajczykami i za Izraelem ale nie za Izrealem wykreowanym i rządzonym przez brytyjczyków a.k.a ród niemiecki saxe coburg gotha który w 1917 roku zmienił nazwisko na Winsdor.
Potrzebna wizyta, bo tam są pieniądze i inwestorzy. Dynamika zmian we współczesnym świecie jest tak duża, a sytuacja na Bliskim Wschodzie zacznie się powoli wyjaśniać, więc kierunek bardzo słuszny.
Ale, że jak? Że był to dobrze czy źle? Że przesunęli Wigilię to skandal jest po prostu! Kolejne info z doopy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!