Chojniak nadaje się do nadawania kierunków jazdy oczywiście na tych skrzyżowaniach bez sygnalizacji no i bez zegarów i tak mu się kierunki pomieszają. Ja chcę chleba i igrzysk!!!
Natomiast, kochani, bo zapomniałem przy pierwszej okazji (i tu już jakby inne zdjęcie, mina też jakby inna)
sorry, zrozumcie wy mnie, żeby mi tu nie było potem złudzeń:
- w zakresie przerwania komunikacyjnego impasu między miejskimi emzetkami a minibusami prywatnych przewoźników, to ja nic nie zrobię. Przecież Rżanek, Pol i Matusewicz też wymiękli w tym temacie. Za 4 lata Dziemdziora wam problem rozwiąże, a jeszcze tabor na nowy wymieni.
- co do budowy nowych mieszkań zaspokajających potrzeby życiowe najbiedniejszych piotrkowian - ja cudotwórcą nie jestem. Czasy rozdawnictwa się skończyły, jak kapitalizm to kapitalizm. W Nowym Jorku, kto nie ma mieszkania, ten rozkłada na Manhattanie na chodniku tekturę i jakoś do rana się skimnie. I honor mają, nawet śpiwory od Urbana olali. Może Mazur wam za 4 lata zacznie bloki budować.
- budowa biblioteki: Bez żartów. Macie synagogę, różowa teraz jest, oddziały ma na mieście, w tym dla dzieci. Pedagogiczna jest, jak złoto, w środku hajlajf.
I ta tam jakaś uczelniana czy uniwersytecka też jest. Więc o so sie rozhoźzi? Czapla ma pomysły, do niego się zwróćcie. Poza tym, będę szczery - kto dziś książki czyta? Macie internet, wystarczy do ujadania na forum. Wszystko lubię, ale bez przesady.
Jestem pewien że idąc we wskazywanym kierunku Piotrków doczeka się Igrzysk Olimpijskich, zarówno letnich jak i zimowych , a co ? Posiadamy w mieście szeroko rozwiniętą infrastrukturę sportową. Jest piękny stadion miejski, lodowisko zresztą też. Nie wspominając o fenomenalnym basenie o wymiarach olimpijskich. No i tym wszystkim zarządza osoba kompetentna i szeroko znana. Musi się udać.
Bleki! Nie marudź tylko zapisuj się na bilety....
Piotrków zaprasza wszystkich spragnionych igrzysk. Chleb się sam znajdzie!
Wbrew malkontentom gratuluję panu prezydentowi dobrego programu. Pan Chojniak każdego dnia potwierdza, że oddany na niego głos był właściwy.
Na szczęście ponad połowa piotrkowian potrafiła olać z góry na dół malkontentów i wybrać pana Chojniaka na drugą kadencję.
Fakt, wazelina to jest to !!!. Tak trzymaj , zajdziesz daleko !!!
Drogi MARKPIO zapomniałeś o najważniejszym stanowisku w państwie tj minister finansów. A jest kandydatka wręcz idealna nawet niedaleko mieszkała pana. H i jako dyrektor była rewelacyjna.
Nie wiem na co czeka prezydent Chojniak, przecież ona skarbnika to by na śniadanie schrupała. Inaczej pięć razy by go sprzedała zanim by się zorientował o co chodzi.
A ile i jakie fundusze by pozyskała.
A gdzie tereny dla poważnych iwestorów,dla walki z wielkim bezrobociem,gdzie ci młodzi ludzie z poza układów znajdą prace-na tych skrzyżowaniach?Iczym się tu publicznie chwalić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!