metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
włodek ~włodek (Gość)11.01.2013 09:37

Chojniak kłamie jak zwykle! Dlaczego opłaty w innych miastach są o wiele niższe?? Niech nie zgania odpowiedzialności na innych!

00

Masssiński ~Masssiński (Gość)11.01.2013 10:06

Dobrze mówi chłop.
Pani Radziszewska przy całej mojej sympatii do niej za kilka inicjatyw, gada populizmy.
Przecież na rzeczywisty koszt utrzymania i za to czy mamy się z czego utrzymywać największy wpływ ma góra.
Ciąć pomoc społeczną, walczyć z nałogami, a miliony zamiast na stadiony, wydawać na aktywizację bezrobotnych i rozwój przemysłu. A nie płacicie tym wszystkim, którym nie chcę się pracować. Z naszych pieniędzy.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)11.01.2013 10:08

Cytuję:
Prezydent Chojniak nie pozostał dłużny

jakim trzeba być bezmózgiem,żeby kręcić na siebie bat? przecież ten koleś na wiosne wylatuje z hukiem,piotrkowianie też nie pozostaną dłużni.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)11.01.2013 11:03

Moim zdaniem PODATEK może prezydent zmieniać.
SZUKANIE KASY )

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)11.01.2013 15:00

W urzędzie miasta ujawnił się przy okazji apelu prezydenta niezwykły talent rzecznika prasowego do pełnych emocji wystąpień:)
Warto je zobaczyć

:)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Komentarz był edytowany przez autora: 11.01.2013 15:01

00

ekonomista ~ekonomista (Gość)11.01.2013 16:20

To że parlament uchwala ogólne ramy i granice,to nie znaczy że trzeba podejmować uchwały na poziomie samorządu na stawkach maksymalnych,jak to robi p.Chojniak.To dla przypomnienia,bo chyba ma pan kłopoty z pamięcią.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)11.01.2013 16:51

Tak się składa, że stawki wszelkich podatków lokalnych w Piotrkowie są równe lub bardzo bliskie stawkom maksymalnym. Tak nie musi być, i Chojniak dobrze o tym wie, że w tej kwestii dużo od niego zależy.
Mimo tego, że nie jestem jego zwolennikiem, załapał u mnie sporego plusa, za to jak tej babie pocisnął. O ile kiedyś posłanka Radziszewska była przeze mnie postrzegana pozytywnie, to z czasem zmieniła się w irytujące przeżarte hipokryzją babsko. Aż dziw, że grzejąc przez tyle lat poselską ławę nie zapuściła tam korzeni. Posłanka zawodowa się znalazła, myślałby kto... To przecież ona ma możliwość wygłosić z sejmowej mównicy, że żyje w tym kraju się coraz gorzej, że podatki są za wysokie itp. A ona przyklepie każdy pomysł ryżego, a tutaj próbuje udawać zatroskaną losem mieszkańców. A poszła won, obłudnico...

00

luzik ~luzik (Gość)14.01.2013 16:10

Cytuję:
samorządy, które obecnie są największymi inwestorami w kraju

Powinno się czytać: samorządy, które obecnie są największymi przekrętasami w kraju.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat