metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ehhh ~ehhh (Gość)11.02.2012 22:06

12.05-12.20 – mgr Błażej Cecota, UŁ, Stosunki kalifatu umajjadzkiego z Chazarami oraz dynastią Tang, a wojny arabsko-bizantyńskie w pierwszej połowie VIII w.
może być wesoło

00

gość ~gość (Gość)12.02.2012 09:34

czepiacie się zadań nowego asystenta, a na jakim stanowisku zatrudnić (bez konkursu) człowieka, który na niczym się nie zna?
Ten ostatni punkt "inne zadania zlecone.." jest najważniejszy- ktoś musi teczkę za władzą nosić. :-)))

00

ares1 ~ares1 (Gość)12.02.2012 09:41

"gosc" napisał(a):
Ten ostatni punkt "inne zadania zlecone.." jest najważniejszy- ktoś musi teczkę za władzą nosić. :-)))

Chyba że w ciąże zajdzie :)))

00

bystrzak ~bystrzak (Gość)12.02.2012 09:47

1. Dorota Jankowska. Asystent prezydenta d/s mglistych (etatowy). Po odsiedzeniu w gabinecie kilku tygodni poszła na urlop macierzyński z wynagrodzeniem 7 koła/mc.
2. Krzysztof Chamczyk. Doradca prezydenta d/s sportu - społeczny, ale na niby, bo profity z miasta idą do:
a) Ośrodka Rehabilitacyjno-Wczasowego "Violetta" w Sarbinowie nad Bałtykiem,
b) hotel Amber Spa w Kołobrzegu.
3. Włodzimierz Pawlak. Doradca prezydenta d/s śmieci (etatowy), 7 koła/mc.
4. Błażej Cecota. Asystent prezydenta d/s zdublowanych z:
- kilkuosobowym Zespołem Rzecznika Prasowego,
- kilkuosobowym Referatem Kultury, Sportu i Promocji Miasta,
- kilkuosobowym Centrum Informacji Turystycznej.
Wynagrodzenie ok. 5 koła/m-c.
Za zlikwidowane szkoły starczy jeszcze na parę etatów....

10

ares1 ~ares1 (Gość)12.02.2012 09:53

Te wynagrodzenia to ze sprawdzonych zródeł??

00

zenek ~zenek (Gość)12.02.2012 22:56

Niektórzy się zachwycają Krzysiuniem, a ja już od dawna wiem, że to jest z jego strony dobra mina do złej gry. Mówią jaki on wierzący, do kościółka chodzi, ludzie go widzą. Tak naprawdę to ma was mieszkańców Piotrkowa gdzieś. Tylko własny interes się liczy. Tak wami zakręcił, że daliście mu dojść do władzy.

00

komuszyjad ~komuszyjad (Gość)13.02.2012 00:48

Spoko, spoko, starczy dla wszystkich króliczków i innych chujnia czk ow

00

Asasello ~Asasello (Gość)13.02.2012 13:05

Ależ ten wybraniec narodu ma poparcie w społeczeństwie. Cytat-"Asystentem został Błażej Cecota, który w 2010 roku startował w wyborach na radnego z list Prawa i Sprawiedliwości. Uzyskał wówczas 46 głosów wyborców (0,54%).". Chyba tylko głosowała jego rodzina i kumple z piaskownicy. HA ha ha !!!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.02.2012 14:06

"Asasello" napisał(a):
Chyba tylko głosowała jego rodzina i kumple z piaskownicy

Ale teraz wyszło jakie ma poparcie :)))

00

1dorota ~1dorota (Gość)13.02.2012 14:39

ten czlowiek ma na twarzy delikatnie piszac,wypisane,ze ja tu rzadze i mam Was wszystkich gleboko w d.....
Jeszcze Wam pokarze!!!!
Nie ma,jak zarobic sie i dobrze zyc to jego dewiza!!!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat