Człowieku, a kto klerowi podrzuca forsę pełnymi garściami ?
No, kto ? Kto wepchnął w łapy czarnuchów atrakcyjny budynek w centrum miasta - po publicznej szkole, zresztą.
Potrzebujesz innych przykładów ?
Do zadań nowego urzędnika należeć będzie:
...
- wykonywanie innych, niewymienionych wyżej zadań zleconych przez prezydenta miasta.
Chojniak!!!
służącego sobie wynajałęś za publiczne pieniądze??
Ty Sobie chłpie jaja robisz ?
Teraz chcesz pracować na swój wizerunek ?
ZA PÓŹNO !!
bylem swiadkiem jak ten pan pod prad sie ładuje swoja piekna limuzyna, nie zdazylem go nagrac telefonem niestety :(
na pierdoły to chojniak ma kase
Uporządkujmy sprawy, bo się już pogubiłam, co i jak w tych asystentach i doradcach. Niech mnie ktoś w razie czego poprawi.
1. Dorota Jankowska. Asystent prezydenta d/s mglistych (etatowy). Po odsiedzeniu w gabinecie kilku tygodni poszła na urlop macierzyński z wynagrodzeniem 7 koła/mc.
2. Krzysztof Chamczyk. Doradca prezydenta d/s sportu - społeczny, ale na niby, bo profity z miasta idą do:
a) Ośrodka Rehabilitacyjno-Wczasowego "Violetta" w Sarbinowie nad Bałtykiem,
b) hotel Amber Spa w Kołobrzegu.
3. Włodzimierz Pawlak. Doradca prezydenta d/s śmieci (etatowy), 7 koła/mc.
4. Błażej Cecota. Asystent prezydenta d/s zdublowanych z:
- kilkuosobowym Zespołem Rzecznika Prasowego,
- kilkuosobowym Referatem Kultury, Sportu i Promocji Miasta,
- kilkuosobowym Centrum Informacji Turystycznej.
Wynagrodzenie ok. 5 koła/m-c.
(Uwaga! Instytut Badań nad Parlamentaryzmem jest bytem martwym, przed laty jego działalność rozpoczęła się i zarazem zakończyła na uroczystym "otwarciu" z udziałem kard. Dziwisza i odtąd jest "fikcją literacką").
Prezio to ma wyborców w d....Panie prezydencie wyluzuj bo kasy braknie na swojskie etaty. Teraz to przesadził już nie będę na Chojniaka głosował.
Asystent to nie tylko jedno stanowisko do tej funkcji obligatoryjnie jest przydzielane biuro z pełną obsadą.
No a gdzie się zawieruszył kiedyś nasz wielki bojownik o sprawiedliwość Markpio vel Domaracki.
Głosowało na niego niemal 10 tys. wyborców bo miało być inaczej i jest faktycznie inaczej bo sobiepaństwo coraz to bardziej zaczyna dominować.
Domaracki jeszcze nie tak dawno mówiłeś i to głośno:
A dziś po kilku miesiącach,co? Siedzisz cicho? Wody w usta nabrałeś? Nie protestujesz? Tak ma być?
http://sklave.manifo.com/
To, jeśli jest wyznawcą kultu bożego w zakonie kościelnym to niech przyjdzie i mi zrobi oratorium buhahaha
Cytując klasyka: "Kochany, wiesz co oni mogą mi zrobić? (...)Oni mogą Panu majstrowi skoczyć tam, gdzie Pan może Pana majstra w dupę pocałować!"
Choć obawiam się, że to jest motto przewodnie Chojniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!