metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaga ~jaga (Gość)10.02.2012 11:34

MATUSEWICZ NA PREZYDENTA !!!!!!

00

luzik ~luzik (Gość)10.02.2012 11:49

"uczciwy" napisał(a):
niech kler zobaczy kogo popieral w w yborach.

Człowieku, a kto klerowi podrzuca forsę pełnymi garściami ?
No, kto ? Kto wepchnął w łapy czarnuchów atrakcyjny budynek w centrum miasta - po publicznej szkole, zresztą.
Potrzebujesz innych przykładów ?

00

BLEKI BLEKIranga10.02.2012 11:50

Do zadań nowego urzędnika należeć będzie:
...
- wykonywanie innych, niewymienionych wyżej zadań zleconych przez prezydenta miasta.
Chojniak!!!
służącego sobie wynajałęś za publiczne pieniądze??

00

IDIOTA ~IDIOTA (Gość)10.02.2012 12:09

Ty Sobie chłpie jaja robisz ?
Teraz chcesz pracować na swój wizerunek ?
ZA PÓŹNO !!

00

zet ~zet (Gość)10.02.2012 12:26

"Piotrkowianin" napisał(a):
bo obecny kierowca limuzyny EP 56000 ich nie zna

bylem swiadkiem jak ten pan pod prad sie ładuje swoja piekna limuzyna, nie zdazylem go nagrac telefonem niestety :(

"BLEKI" napisał(a):
wykonywanie innych, niewymienionych wyżej zadań zleconych przez prezydenta miasta.

na pierdoły to chojniak ma kase

00

melatex ~melatex (Gość)10.02.2012 12:36

Uporządkujmy sprawy, bo się już pogubiłam, co i jak w tych asystentach i doradcach. Niech mnie ktoś w razie czego poprawi.
1. Dorota Jankowska. Asystent prezydenta d/s mglistych (etatowy). Po odsiedzeniu w gabinecie kilku tygodni poszła na urlop macierzyński z wynagrodzeniem 7 koła/mc.
2. Krzysztof Chamczyk. Doradca prezydenta d/s sportu - społeczny, ale na niby, bo profity z miasta idą do:
a) Ośrodka Rehabilitacyjno-Wczasowego "Violetta" w Sarbinowie nad Bałtykiem,
b) hotel Amber Spa w Kołobrzegu.
3. Włodzimierz Pawlak. Doradca prezydenta d/s śmieci (etatowy), 7 koła/mc.
4. Błażej Cecota. Asystent prezydenta d/s zdublowanych z:
- kilkuosobowym Zespołem Rzecznika Prasowego,
- kilkuosobowym Referatem Kultury, Sportu i Promocji Miasta,
- kilkuosobowym Centrum Informacji Turystycznej.
Wynagrodzenie ok. 5 koła/m-c.
(Uwaga! Instytut Badań nad Parlamentaryzmem jest bytem martwym, przed laty jego działalność rozpoczęła się i zarazem zakończyła na uroczystym "otwarciu" z udziałem kard. Dziwisza i odtąd jest "fikcją literacką").

00

fionka ~fionka (Gość)10.02.2012 13:00

Prezio to ma wyborców w d....Panie prezydencie wyluzuj bo kasy braknie na swojskie etaty. Teraz to przesadził już nie będę na Chojniaka głosował.

00

sklave sklaveranga10.02.2012 13:07

Asystent to nie tylko jedno stanowisko do tej funkcji obligatoryjnie jest przydzielane biuro z pełną obsadą.
No a gdzie się zawieruszył kiedyś nasz wielki bojownik o sprawiedliwość Markpio vel Domaracki.
Głosowało na niego niemal 10 tys. wyborców bo miało być inaczej i jest faktycznie inaczej bo sobiepaństwo coraz to bardziej zaczyna dominować.
Domaracki jeszcze nie tak dawno mówiłeś i to głośno:

Cytuję:
....Postępujące zubożenie społeczeństwa, oczekiwanie na pozytywne zmiany, które stworzą z nas prawdziwych Europejczyków: likwidacja Senatu, połączenie ZUS i KRUS, zrównanie pensji kobiet i mężczyzn, likwidacja finansowania Kościoła i partii politycznych z budżetu państwa, liberalizacja ustawy antyaborcyjnej, darmowy Internet, dochody na miarę własnych dokonań i możliwości zapewniających opiekę medyczną, socjalną i emerytalną.
etc, etc....

A dziś po kilku miesiącach,co? Siedzisz cicho? Wody w usta nabrałeś? Nie protestujesz? Tak ma być?
http://sklave.manifo.com/

00

Kargul ~Kargul (Gość)10.02.2012 13:31

"user" napisał(a):
Ten ostatni punkt jest najważniejszy. W jego ramach mieszczą się zadania nowego asystenta w zakresie rozpracowywania nicków nieprzychylnych internautów. Drżyjcie!

To, jeśli jest wyznawcą kultu bożego w zakonie kościelnym to niech przyjdzie i mi zrobi oratorium buhahaha

00

Myśliciel Myślicielranga10.02.2012 14:04

"user" napisał(a):
Drżyjcie

Cytując klasyka: "Kochany, wiesz co oni mogą mi zrobić? (...)Oni mogą Panu majstrowi skoczyć tam, gdzie Pan może Pana majstra w dupę pocałować!"
Choć obawiam się, że to jest motto przewodnie Chojniaka.

Komentarz był edytowany przez autora: 10.02.2012 14:13

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat