Wotum nieufności wobec prezydenta zgłasza swymi kolejnymi już protestami społeczność szkolna IV LO walcząca o prawo bytu w swej dotychczasowej siedzibie.
Ludzie zacnego Miasta Trybunałów Koronnych!
Ze zgorszeniem wpatruję sie w Wasze komentarze. Macie wyjątkowego prezydenta, który potrafi współpracować ze wszystkimi środowikami politycznymi, począwszy od PO, poprzez PSL, a na PiS skończywszy. Wygrał w pierwszej turze. Zaufał mu, kolejny raz, Wasz wspaniały, historyczny Gród. Kochani! Praca, odpowiedzialność, dobro, pozytywne myślenie. Tego trzeba całej Polsce. Bądźcie dla nas, Polaków, przykładem! Macie wielką szansę! I wiem, że ją wykorzystacie. Zamiast szukać dziury w całym, róbcie to co potraficie najlepiej- działajcie w Internecie, tworząc dobry wizerunek Waszego miasta, mądrych, odpowiedzialnych radnych i szefa miasta-Pana Chojniaka. Pozdrawiam i proszę, bez złośliwosci. Do dzieła Panie i Panowie!
Znów Abstynent prezydenta się odezwał?Wg nicka pilnuj Łodzi!!!
Ile zajadłej złośliwości. Po co? Komemtarzami opinii publicznej nie zmoderujesz. Piotrkowianie to naprawdę rozsądni ludzie. Wyniki wyborów to potwierdzają! Po cóz marnotrawić swą energię na bzdurne plany i knucie. W jedności siła. Na szczęście piotrkowscy radni wraz z prezydentem rozwijają Wasze miasto. Powinniście się włączyć do rozwoju. Po co stać z boku i nie mieć wpływu na kierunek zmian? Naprawdę, nie rozumiem! Do wspólnego dzieła Panie i Panowie!
No to śmiało do dzieła!Rusz Pana prezydenta nich coś robi bo popadł w samopas!
Oho, nowy asystent prezydenta ochoczo ruszył do roboty! Zgodnie z pkt. 1 swojego zakresu obowiązków "Współdziałanie z zespołem rzecznika prasowego w zakresie opracowywania materiałów dla środków masowego przekazu". Trochę inteligentniej tylko z tym ociekającym lukrem, bleee.
Nick "Łodzianin" pana adiunkta z Katedry Bizancjum Instytutu Historii Uniwersytetu Łódzkiego w Łodzi wypadałoby jednak podmienić na jakiś taki bardziej piotrkowski, skoro w Piotrkowie pieniążki się dostaje.
Zgadza się, prezydent Chojniak ma nowego asystenta i asystent dał znać o sobie - odwiedził forum.
nino, dobrze czujesz skąd wieje wiatr!
A może jest gdzieś w internecie jakieś zdjęcie nowego pana asystenta. Wszak to teraz osoba publiczna i ja chciałbym wiedzieć, widzieć na kogo pan prezydent wydaje także moją kasę z podatków.
Toż my gadali już o tej fotografii, której nie ma, nie ma
nigdzie. Czemu nie ma? Dziwne to...
Panie Błażeju, pokaż się pan!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!